Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2011-2012 de oynanan temponun sebepleri; tamamen hareketli oyunculardan oluşmuştuk(Elmander, Melo, Selçuk, Engin, Baroş, Emre Ç.) ama sonra ki sezon üzerine yıldız oyuncular ekledik ve sistem tamamen değişti hareketli ve tempolu oyundan yavaş yavaş yan pas ve temposuz sisteme dönüştük tabi melo, drogba da ayrılınca bu sistem tamamen çöktü.

Bu sene en büyük kozumuz gelen 3 oyuncu da hareketli oynuyorlar. Tudor bu yönden çok olumlu ilerliyor tamamen tempo kapasitesi olan futbolcuları aldırıyor ki böyle giderse başarılı olacaktır hatta 2005-2006 / 2007-2008 / 2011-2012 kadar hareketli ve tempolu oynarsak bu lig de hiçbir takım bize dayanamaz.

Güzel tespit

Leipzig de hizli tempolu hareketli oyuncular ile müthis cikis yakaladi öyle dünya capi Megastar oyunculari yok ...(Dortmund Klopp la yapti bunu) Bruma da o yüzden alindi zaten

Son düzenleme:
Brumanin yerine ben arfa
Sinanin yerine feghouli
Ortada belhanda
Güzel bir sezon gomis min 25 gol

Mesela Selçuğun performansının yerin dibine inmesinin en önemli sebebi de hareketli oyundan hareketsiz oyuna geçilmesi oldu. Yavaş yavaş o da takım ağırlaştıkça o da yavaşladı ve söndü hele ki çok iyi geçen 2 sene performansından sonra hepimize yetersiz geldi. Tabi 1 tane 6 numara 1 tane 8 numara ihtiyacımız kaçınılmaz ama selçuk iyi yedek olacaktır ama gene de kurulan hareketli takımla en kötü 1-2 hazırlık maçında izlemek lazım belki gerçekten de hareketli kadro da eski performansına dönebilir.(Not: Selçuğu savunmak için yazmadım :D)

Brumanin yerine ben arfa
Sinanin yerine feghouli
Ortada belhanda
Güzel bir sezon gomis min 25 gol
ben arfa ve belhanda'nin orijinal mevkileri 10 numara. feg ise sağ kanat. Bunun haricinde ben arfa sağ kanat, belhanda da sol kanat oynayabiliyor. ama ben devşirme oyuncu yerine safkan kanat tercih ederim. mesela ben arfa yerine orijinal sol kanat isterim. kono vs.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mesela Selçuğun performansının yerin dibine inmesinin en önemli sebebi de hareketli oyundan hareketsiz oyuna geçilmesi oldu. Yavaş yavaş o da takım ağırlaştıkça o da yavaşladı ve söndü hele ki çok iyi geçen 2 sene performansından sonra hepimize yetersiz geldi. Tabi 1 tane 6 numara 1 tane 8 numara ihtiyacımız kaçınılmaz ama selçuk iyi yedek olacaktır ama gene de kurulan hareketli takımla en kötü 1-2 hazırlık maçında izlemek lazım belki gerçekten de hareketli kadro da eski performansına dönebilir.(Not: Selçuğu savunmak için yazmadım :D)

kirmizi alarm selcukcu yakaladim cökün :D

Katiliyorum ....NBA senin dedigne güzel bi ismi var Transition Game bizim oynadimiz oyun yavas (Isolation Game ) geri ve yan paslarla bi yere gelmek istiyorsan takimin barca gibi olmasi gerekiyor yada 2002 nin braziliyasi gibi...ama takiminda müthis yetenkler yoksa hizli ve taktige( iyi Taktik bilen hoca gerekiyor) sadik oynaman gerekiyor

Son düzenleme:
kirmizi alarm selcukcu yakaladim cökün :D

Selçuk benim için o formayı çıkardığı gün bitti. Gitse de takmam kalsa da takmam. Galatasaray kaptanlığını şu takımda hak eden tek bir isim var o da Muslera umarım bu sene ona o hakkı tanırlar veya muslera olmayacaksa kesinlikle maicon'a verilmeli :D

Cengo pazar günü fransaya gidiyormuş, vainqueur ve ben arfa gelmiyormu bide :) bide corchia yı eklesek yanlarına

Selçuk benim için o formayı çıkardığı gün bitti. Gitse de takmam kalsa da takmam. Galatasaray kaptanlığını şu takımda hak eden tek bir isim var o da Muslera umarım bu sene ona o hakkı tanırlar veya muslera olmayacaksa kesinlikle maicon'a verilmeli :D

su feg aciklansada kurtulsak.
ondan sonra bi defansif orta saha beklerim.
benim icin olmasa olmaz bu transferler.
ondan sonra ne yaparsa yapsinlar.
llnnese bile kabulum sol bek, sag taraf barikat kursunlar yine olur:D

Cenk çıkıyorsa kaplar gelecek demek, hayırlısı :)

Katiliyorum ....NBA senin dedigne güzel bi ismi var Transition Game bizim oynadimiz oyun yavas (Isolation Game ) geri ve yan paslarla bi yere gelmek istiyorsan takimin barca gibi olmasi gerekiyor yada 2002 nin braziliyasi gibi...ama takiminda müthis yetenkler yoksa hizli ve taktige sadik oynaman gerekiyor

Mesela sneijder başarısız diye yerden yere vuruluyor aslında onda da bir çok insan haksız durumda evet sneijder performansı büyük maçlarda tartışılır ama ona göre bir sistem yok adam şapkadan sürekli tavşan çıkaracak değil uzaktan güzel goller attı diye her maç da gol beklenmez. Sneijder gibi oyuncun varsa teknik kapasitesi tamamen yüksek takım olmalı selçuk ve sneijder aynı sahada oldukça istenilen performansları gösteremezler. Sneijder için çok üst düzey forvet lazım mesela drogba gibi oyun kapasitesi yüksek forvetle çok iyi anlaşıp inanılmaz işler yapabilir ama burak yılmazla çok iyi işler yapamaz. Gitmesini istemiyorum ama bu takım da çok yıprandı daha da yıpranırsa bize zarar verir. En güzel örnek ferrari motoru kullanıyorsun ama onu 40 km hızla kullanmak zorundasın çünkü etrafındaki sürücüler senin kadar hızlı gidemez o zaman da motoru yakarsın aynı sneijder'e olanlar da bundan ibaret.

anlasilan bu levent tüzemen takan yok yönetim tarafindan, resmen kin kusuyor kanal kanal.

ins. su tüzemen ve onun gibi düsününen basin mensuplari yutar laflarini tutorla alakali.
tutor icin degil, GSin basarisi icin.

Saat 03:27
Status: Igor Tudor'un askerleriyiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt