Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seneye ya Terim ya da Arda gelecek at fava bekle..Biri olursa diğeri olmaz en azından o da iyi bir şey

ikiside bizden Uzak Allaha yakin olsunlar.

Arda gelirse, Selcuk sonuna kadar bizde kalir + cete efsanesi geri döner (2009-2011).
Terim gelirse 2. Döneminin daha kötüsü olur (Adam kötü baskanlar ile daima rezil olmus birisi)

Ulan dursun biseyi de adam gibi yap herseyi eline yuzune bulastirdi.

Teşbihte yanlış olmaz.

Hem yalan da değil.
10298_oc291.jpg

Wesley-Sneijder.jpg

ayni sezonun resimi. Ikiside Prandelli dönemi. Bir resim nasil manipüle eder insani. En iyi örnegisin

Birde Dursun utanmadan büyük hizmeteler verdi, taraftarın sevgilisi oldu diyip duruyor. Bu hareket ne o halde?

Belhanda'ya küfreden var nasıl bir topluluk olduk yahu. Adamin ne suçu var sanki o yollayip aliyor 10numarayi zorla. Twitterdan falan adama küfür ediyorlar kafasizlar

Bu yapilanlar resmen serefsizlik!
Zoruma gidiyor böyle gönderilmesi...
Ceza almama az kaldi sanirim.. :D

toplu yiyecez anlasilan . oil facein yaptigi herseyi offsayt. Üc senedir ofansif anlamda iyiyiz (daima top 2 scorer olarak), herif ofansa para döküyor. Merkez orta saha ve defansin dökülmesine ragmen, aptal aptal Belhandaya o kadar para döktü (bonservis+ maasa clichy + corchia yi alirdi). Beyinsiz herif

Belhanda'ya küfreden var nasıl bir topluluk olduk yahu. Adamin ne suçu var sanki o yollayip aliyor 10numarayi zorla. Twitterdan falan adama küfür ediyorlar kafasizlar

O adamın hiiç suçu yok ki. Ben başarılı olacağına da inanıyorum. Ama ne kadar çapsız yönetim ve teknik heyetle sezona başladığımızı gösteriyor bu çocuğun düştüğü durum.

10 noyu belhandaya verirsen millet hagi performansi bekler

Bu mallar nasil bu mevkilere geliyorlar lan

Boyle ince ayrintilari dusunemeyen salaklarla biz ne yapacagiz lan :(

Göbekli portakal için 10 numarayı müzeye mi kaldıralım nedir yani. Olması gereken olmuş.

Koskoca Sneijder çoluk çocuğa maskara oldu,azıcık saygınız olsun bari.

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

Moderatör tarafında düzenlendi:
"6 ay sözleşmesi kalan Donk'a 2.5m€, 1 yıl kalan Eren'e 4m€ ödüyorsun, sözleşmesi devam eden Sneijder'ı bonservissiz yollamaya çalışıyorsun."

Yönetim ve Tudor kafasız ama Belhanda'da bişeylerin farkında olan bi adam olsa o formayı almazdı muhtemelen. Futbolcuların çok büyük çoğunluğu aşırı cahil yani buna da yapacak bişey yok. 5 dakika bunun üzerine kafa yorsan zaten formayı istemezsin şimdilik.

Belhandanin sucu yokki dursun sureci iyi yonetemedi iyice sicti. belhanda'da arada kaynadi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt