- 12 Haziran 2011
- 72.164
- 21.747
- 2.893
Sneijder'in performansından dolayı gönderildiğini düşünen yoktur umarım aramızda?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tudor madem yonetimden tam destek aldi . futbolcuya dayali duzeni bitirmek istiyomus delikanli ise gondersin bakalim selcuk leşini
imbula ve asamoah ikilisi adam geçirmez parçalar
Selcuk Semih takımda kalırsa ben Dursunun ve Tudorun adamlığına tüküreyim.
Samimi değilsiniz hiç bir şekilde !!
sent via GSC
Yakında Selçuk'ta gider..Milli takım olayları yüzünden zaten gönderilmesi istenecek bence..Terimle arası bozuk
Yav bırakın kafasizlar adama küfür ediyor gene yönetime bagliyon adami oynamadan kaybedecez bu sneiderci tayfa yüzündenO adamın hiiç suçu yok ki. Ben başarılı olacağına da inanıyorum. Ama ne kadar çapsız yönetim ve teknik heyetle sezona başladığımızı gösteriyor bu çocuğun düştüğü durum.
Kendi gider Selçuk'a dokunmaz. Herkes Tudor'a cephe aldığında yanında kalan ender adamlardan biri Selçuk'tu. O dönem yanında olan adamı asla göndereceğini zannetmem.
yollanma şeklini ben de doğru bulmuyorum. ama hiç birimiz de kulüp içerisinde değiliz. kapalı kapılar ardında neler konuşuluyor, neler dönüyor bilmiyoruz.Arkadaşların tepkisi yolların ayrılış şekline zaten. Ayrıldı , gönderildi diyorsun ama ortada resmi hiçbir şey yok. Süreci adam akıllı yönetselerdi, sene sonunda yollar ayrılır açıklamalar yapılır ve güzel bir veda ile gönderilirdi. Kimse de bu kadar tepki göstermezdi.
İnşallah güzel bir veda ile yollar ayrılır.
Olan belhanda'ya oluyor ya yazık adama