Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sneijder'in performansından dolayı gönderildiğini düşünen yoktur umarım aramızda?

Yalnız Sneijder mevzusu ilk başladığında sosyal medyada tepki yönetime idi. Her geçen gün tepkinin Tudor'a doğru yöneldiğini görebilirsiniz. Yazık oluyor.

Tudor madem yonetimden tam destek aldi . futbolcuya dayali duzeni bitirmek istiyomus delikanli ise gondersin bakalim selcuk leşini

Kendi gider Selçuk'a dokunmaz. Herkes Tudor'a cephe aldığında yanında kalan ender adamlardan biri Selçuk'tu. O dönem yanında olan adamı asla göndereceğini zannetmem.

Yakında Selçuk'ta gider..Milli takım olayları yüzünden zaten gönderilmesi istenecek bence..Terimle arası bozuk

Selcuk Semih takımda kalırsa ben Dursunun ve Tudorun adamlığına tüküreyim.

Samimi değilsiniz hiç bir şekilde !!

sent via GSC

Sen sneijder'ı böyle yollarsan takımıda baskı altına alırsın hocayıda alırsın.
2 maç kötü git taraftar sneijder diye bağırır

Bu sıradan bi adam gibi mi duruyo uzaktan??
Kaç senedir fener taraftarı alex alex diye ağlıyo ortada yaşanmışlıklar var. Bir kulüp hiç bir olaydan ders almaz mı ne beyinsiz herif bunlar.

Kendi gider Selçuk'a dokunmaz. Herkes Tudor'a cephe aldığında yanında kalan ender adamlardan biri Selçuk'tu. O dönem yanında olan adamı asla göndereceğini zannetmem.

Selcuk yalakalik yapti diye takimda kalacaksa seveyim o zaman oyle duzeni bu duzen devam ettigi surece bizden bi bok olmaz.

Önce onun GS'ıma saygısı olacak.
Biri demiş ki ilerde biri sorduğunda bunları anlatırsa imajımız filan ne olacak.
50 yaşına filan geldiğinde röportajlarında, 6M'a yakın para almasına rağmen; herkes kampta eşek gibi çalışırken kendisinin açtığı Cafe'de garsonluk yaptığından, son 2 sezonunda kıçını kaldırmadığından, sezon ortasında göbek bağladığından da bahseder umarım.

Neymiş efendim etrafı çöp doluymuş. Ben anlamam arkadaş. O aldığı paranın her kuruşunu sahada teriyle ödeyecek. Yok öyle göbek bağlamak.
Herkes için geçerli bu.

Selçuk'un da, Semih'in de, Wesley'in de hepsinin canı cehenneme. GS'ım cümle aleme 2 senedir rezil olurken kıçını kaldırma teveccühünde bile bulunmayan adamlarla işim olmaz benim.

Emekleri oldu, karşılığını da aldı. Babasının hayrına yapmadı. Millet Casillas'ı filan gönderiyor bizimkiler hala vefa diyor. Bunu diyen aynı kişiler bir de futbolda profesyönellikten bahsediyor. Gülsem mi ağlasam mı.

Arkadaşların tepkisi yolların ayrılış şekline zaten. Ayrıldı , gönderildi diyorsun ama ortada resmi hiçbir şey yok. Süreci adam akıllı yönetselerdi, sene sonunda yollar ayrılır açıklamalar yapılır ve güzel bir veda ile gönderilirdi. Kimse de bu kadar tepki göstermezdi.

İnşallah güzel bir veda ile yollar ayrılır.
yollanma şeklini ben de doğru bulmuyorum. ama hiç birimiz de kulüp içerisinde değiliz. kapalı kapılar ardında neler konuşuluyor, neler dönüyor bilmiyoruz.
mantıken bakınca gönderme niyetin varsa sezon sonu göndermek en doğrusuydu. açıkçası sezon sonundan bugüne kadar bir şeyler döndüğünü düşünüyorum. herkes yönetime yükleniyor ama sneijder'in de sütten çıkmış ak kaşık olduğunu düşünmüyorum. her 2 tarafın da hataları olmuştur muhtemelen ve bugünlere gelinmistir
öyle ya da böyle, doğru ya da yanlış sneijder gönderilecek. benim esas korkum ise milletin bu sneijder olayina takılı kalması ve yeni kurulan takıma hep bir önyargı ile bakip gereken desteği vermemesi. hepimizin önceliği Galatasaray olmalı. yönetimler, futbolcular gelip geçici, Galatasaray kalıcıdır

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sadece bizim takım değil Türkiye'de ki bütün takımlar bu işi veda işini beceremiyorlar özellikle büyük takımlar. Alex en büyük örneği adam tekme tokat kovuldu nerdeyse, keza bizim efsanelerimize yaptığımızda aynı

Şu kulübün acilen şu geleneksel yapıdan çıkıp tüm kurumlarıyla yabancı sermayeye devredilmesi gerekir..Sırada almak isteyen çok olur..O zaman bu rezillikleri görmeyiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt