Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hakan Şükür gibi bir Galatasaray efsanesi, denemesi süre süresi biten üretim işçisi gibi gönderildi bu kulüpten.

NEYDEN BAHSEDİYORSUNUZ SİZ?!

BURASI GALATASARAY! Ne yazık ki burada böyle.

Önce onun GS'ıma saygısı olacak.
Biri demiş ki ilerde biri sorduğunda bunları anlatırsa imajımız filan ne olacak.
50 yaşına filan geldiğinde röportajlarında, 6M'a yakın para almasına rağmen; herkes kampta eşek gibi çalışırken kendisinin açtığı Cafe'de garsonluk yaptığından, son 2 sezonunda kıçını kaldırmadığından, sezon ortasında göbek bağladığından da bahseder umarım.

Neymiş efendim etrafı çöp doluymuş. Ben anlamam arkadaş. O aldığı paranın her kuruşunu sahada teriyle ödeyecek. Yok öyle göbek bağlamak.
Herkes için geçerli bu.

Selçuk'un da, Semih'in de, Wesley'in de hepsinin canı cehenneme. GS'ım cümle aleme 2 senedir rezil olurken kıçını kaldırma teveccühünde bile bulunmayan adamlarla işim olmaz benim.

Emekleri oldu, karşılığını da aldı. Babasının hayrına yapmadı. Millet Casillas'ı filan gönderiyor bizimkiler hala vefa diyor. Bunu diyen aynı kişiler bir de futbolda profesyönellikten bahsediyor. Gülsem mi ağlasam mı.

Önce Galatasaray yazmaya gayret gösterelim en azından, GS değil. Boldladığım kısmı anlamıyorsan futbolu izleme veya sessiz şekilde yorumsuz izle. Biraz saygılı ol yaşın 18.

Önce onun GS'ıma saygısı olacak.
Biri demiş ki ilerde biri sorduğunda bunları anlatırsa imajımız filan ne olacak.
50 yaşına filan geldiğinde röportajlarında, 6M'a yakın para almasına rağmen; herkes kampta eşek gibi çalışırken kendisinin açtığı Cafe'de garsonluk yaptığından, son 2 sezonunda kıçını kaldırmadığından, sezon ortasında göbek bağladığından da bahseder umarım.

Neymiş efendim etrafı çöp doluymuş. Ben anlamam arkadaş. O aldığı paranın her kuruşunu sahada teriyle ödeyecek. Yok öyle göbek bağlamak.
Herkes için geçerli bu.

Selçuk'un da, Semih'in de, Wesley'in de hepsinin canı cehenneme. GS'ım cümle aleme 2 senedir rezil olurken kıçını kaldırma teveccühünde bile bulunmayan adamlarla işim olmaz benim.

Emekleri oldu, karşılığını da aldı. Babasının hayrına yapmadı. Millet Casillas'ı filan gönderiyor bizimkiler hala vefa diyor. Bunu diyen aynı kişiler bir de futbolda profesyönellikten bahsediyor. Gülsem mi ağlasam mı.

:ka19:

Tudordan bir bok olmaz soyluyoruz iste size. Sneijdere gelene kadar gonderecegin 50 tane topcu var. Selcuk diye bir adam var adanasporda zor orta saha oynar su haliyle tahtaya 11 yaziyor.

Her oyuncu ile yollar ayrilabilir bunda sikinti yok. Ama gecen sene ligin en cok gol atan 2. takiminin butun hucum hattini degistirdi asil sorunlu bolge orta saha ve bekler oldugu gibi duruyor.

Ayrıca şu Snejder referans olayı saçma. Snejder adam gibi bir adamsa zaten olumlu refarans verir. Bugün Alex'in yaptığı örnekler ortada, adam gayet Fenerbahçeli bir taraftar gibi

Merkez orta saha kaptan Selçuk İnan'ın 36 maçta attığı gol sayısı 6; 4'ü penaltı, 2'si frikik. Yaptığı asist sadece 3, ama niyeyse onu konuşan yok.

Sayfanın başındaki yazı kadar saçmasını okumadım. Demagojinin nefretle birleştiği, anlamsız cümleler yığını.

Şimdi Wesley buna inat ligde başka bir takıma giderse efsane falan demem net..Çünkü Galatasaray 20 kişilik gelip geçici yönetim değil 25 milyon taraftardır..

Sneijder olayi performans olayi degil tudor kesti atti adami oste o soyunma odasi olayindan sonra..yapacak birsey yok ya topcuya dayali sistem devam edecek ya da bazi seyler degisecek..sene sonu da tudor u mu yeseydi dejong sneijder?

Yeni sezonda Semih-donk-yasin ilk 11'de olursa şaşirmam .

Terim'i hiç sevmem. Bu kulübe birdaha adımını atmamasını istiyorum. O ayrı konudur.
Ama Efsane midir? Kesinlikle. Kulüp logosundaki o 1 yıldızın birinde direk hakkı var. Efsane laftasını yapıştırmak çok kolay olmuş.
GS efsanesinin kriterleri ne kadar aşağıya düşmüş görmeyeli.

Alex mesela efsanedir GS'lı olsam bile. Gerek saha dışındaki karakteri ve duruşuyla, gerekse oynadığı sürede futboluyla. Bununla birlikte, 7'den yetmişe herkesin saygı duyduğu bir isim olmayı başarmıştır.

Hagi efsanedir, Wesley en fazla kestane olur...

Alex ne yapmışta efsane olmuş söylesene?

Takımından giden isimler Bruma ve Sneijder. Her ikisi Tudor yüzünden.
Takımda kalan Donklar, Emrahlar, Cavandalar. Adamın bir referansı veya başarısı yok.

Şimdi Sneijderi savunanlar Sneijdersporlumu yada Tudoru destekleyenler Tudorsporlumu bunu bi iyi düşünelim.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt