Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya bir de bu efsane işleri bana çok boş geliyor..Efsane olabilmek için amatör ruh gerekir..O yüzden tek efsane parayı elinin tersiyle iten Metin Oktay'dır..Diğerleri maaş verdiğimiz bizi eğlendiren elemanlardır..

yollanma şeklini ben de doğru bulmuyorum. ama hiç birimiz de kulüp içerisinde değiliz. kapalı kapılar ardında neler konuşuluyor, neler dönüyor bilmiyoruz.
mantıken bakınca gönderme niyetin varsa sezon sonu göndermek en doğrusuydu. açıkçası sezon sonundan bugüne kadar bir şeyler döndüğünü düşünüyorum. herkes yönetime yükleniyor ama sneijder'in de sütten çıkmış ak kaşık olduğunu düşünmüyorum. her 2 tarafın da hataları olmuştur muhtemelen ve bugünlere gelinmistir
öyle ya da böyle, doğru ya da yanlış sneijder gönderilecek. benim esas korkum ise milletin bu sneijder olayina takılı kalması ve yeni kurulan takıma hep bir önyargı ile bakip gereken desteği vermemesi. hepimizin önceliği Galatasaray olmalı. yönetimler, futbolcular gelip geçici, Galatasaray kalıcıdır

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aynen öyle. Başka mesajlarımda da yazdım. Özellikle Sneijder üzerinden Tudor'u itibarsızlaştırma çabası görünür şekilde var. Özellikle kulübün anahtarı Sneijder' verilmiş diye konuşan yorumcuların hepsi şimdi Sneijder'i arkalamaya çalışıyor.

Bu 413 misafir'in bir çoğu fenerlidir.

Şu an sneijder için aporta geçtiler

ea0e757c221c0a6d8dfddd1ff6c4cab2.jpg

Sneijdere yapılan gerçekten ayıp olmuş sözleşmesi devam eden oyuncunun numarasını yeni transfere vermek nerden bakılırsa bakılsın kötü bi olay.

Şimdi Wesley buna inat ligde başka bir takıma giderse efsane falan demem net..Çünkü Galatasaray 20 kişilik gelip geçici yönetim değil 25 milyon taraftardır..

bu ne saçma bir düşünce yahu. 25 milyon taraftar, 20 kişinin yaptığı şeyi düzeltemiyor. Galatasaray'ın sahipleri bizler değiliz bu gerçeği kabullenmek lazım. Bizler müşteri muamelesi gören kişileriz. Galatasaray'ın asıl sahibi genel kuruldur. ben demiyorum bunu, ihtiyarlar diyor

Aynen öyle. Başka mesajlarımda da yazdım. Özellikle Sneijder üzerinden Tudor'u itibarsızlaştırma çabası görünür şekilde var. Özellikle kulübün anahtarı Sneijder' verilmiş diye konuşan yorumcuların hepsi şimdi Sneijder'i arkalamaya çalışıyor.
aynen öyle. başta ntvspor yorumcuları olmak üzere

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şimdi Wesley buna inat ligde başka bir takıma giderse efsane falan demem net..Çünkü Galatasaray 20 kişilik gelip geçici yönetim değil 25 milyon taraftardır..

Gözünde son dünya kupası var Onur. Ne yapacak adam? Şimdi başka ülke başka lig, bunlar hepsi negatif etkiler performansını. En iyisi buralarda kalmak ve dünya kupasına hazırlanmak.

Bu sene alacağım 10 numaralı formanın arkasına SNEİJDER yazdıracağız artık.

Selçuk dua ediyodur şimdi sneijder gitmesin diye

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Belhanda'ya destek olmak şart mecburuz şu dakkadan sonra

Tudor bey futbolcu'ya dayali duzeni bitirme ayagina 25 milyon Galatasaray taraftarini karsisina aliyo sneijder'i yolluyo. O delikanli adam yurekliyse selcuk'u yollasin bakalim. Yok oyle hocaya yalakalikla takimda kalmak. Tudor kariyerinin basinda bu tavirlari ustleniyosa ondan da bi halt olmaz.

Maicon: "Büyük bonservis ödenen bir oyuncu değil büyük bir oyuncu olarak hatırlanmak isterim. Formayı son ana kadar terletmek istiyorum"

Adam.

Bu arada son olarak, olayların buralara kadar gelmesinde tek suçlunun çapsız, gerizekalı yönetim olduğunu düşünen çok saftır. Kim bilir kapalı kapılar ardında neler yaşadı Tudor'la. Bir teknik adam sebepsiz yere takımda Wesley ve Bruma gibi 2 adamı istemeyecek ve onlarla sorun yaşayacak öyle mi. Bunun olması için gerizekalı olması gerekir. Ne Wesley ne Bruma sütten çıkmış ak kaşık değil/di. Bu bugün belli olmaz, ama yarın öbürgün neler döndüğünü öğrendiğimiz zaman da umarım Wesley aşkınız böyle sıcak kalır...

Bu konudaki son postumdur bu arada. Wesley mevzusu bitene kadar yazmamak en iyisi. Acınızla baş başa kalın birazcık.

Gözünde son dünya kupası var Onur. Ne yapacak adam? Şimdi başka ülke başka lig, bunlar hepsi negatif etkiler performansını. En iyisi buralarda kalmak ve dünya kupasına hazırlanmak.
Gitsin ülkesinin liginde oynasın..Bu ligde hazırlanmak zorunda değil bence ki Hollanda gidemeyecek

Futbol duygu işi ama demagoji işi değil. İkisi arasında fark var. Galatasaray, Fenerbahçe, Real Madrid vb. sizce geçen sene bitti bu seneye bakalım mantığıyla mı büyük oldular. Sadece iki rengi yanyana getirerek mi milyonlar tarafından sevildiler. Futbolda taraftarlar için tek unsur vardır. O da futbolcudur. Takımları büyüten büyük oyuncularla beraber olup, onların efsaneleri yıllarca taşımalarıdır. Metin Oktay, Turgay Şeren, Hagi vb. adamların kullanım süresi bitti diye kaldırıp atamazsın. İnsanlar çocukalrına Metin adını, Hagi adını koyuyorlar. Rastgele bir sezonda şampiyon olan kadrodan birinin adını değil. 4 sene şampiyon olan takımda Okan Buruk da vardı Emrah Eren de. Arif de Hakan Ünsal da. Ama Hakan Şükür ve Hagi herkesin önemsediği isimler olmuştur o kadrodan.

Büyük takımlar yeni hoca getirdi diye kendisine çok üstün hizmetler vermiş ve zaten dünya futbolunda da büyük olan adamalrı bir anda silmezler. Ayrılırken bile adam gibi ayrılırlar. Sneijder dediğiniz adamı küçümsemeyin. Hollanda'lıların, Ajax takımının, Inter'in efsane oyuncularından. Galatasaray'da da öyle. Galatasaray şampiyon olur, yüzlerce kez olur. Ama Juve maçı, Fener maçı unutulmaz. O maçları o efsane hale getiren de büyük oyuncular olur ancak.

Juve, Real, Milan büyüktür. O büyüklüğü yaşatanlar Zidane'dır, Del Piero'dur, Raul'dur, Nesta'dır, Maldini'dir. Oyunculara hele de büyük oyuncualra gelir giderler diye bakılmaz, bakamazsınız.. Fatih Akyel de şampiyonlukta katkı verir ama bir çocuğu Galatasaraylı Hagi yapar. Hakan Balta da şampiyonlukta katkı verir ama bir çocuğu Galatasaraylı SNeijder yapar.

sneijder kalırsa tekrar 14 giyer ne yapalım :p

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt