Malik Yavuz
Büyük Kaptan
- 14 Kasım 2010
- 23.256
- 1.434
- 1.503
10 milyon euro bonservis yıllık 3.350 milyon euro para verildiği aklıma geldikçe Belhanda dan nefret ediyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Musap Aydinli
Sneijder konusunda hemfikirim seninle de Terim konusunda tezata düşmüyor musun? Terim 100 küsur yıl içinde efsane olarak ilk 3 isim arasındadır. Ben de tekrar gelmesini pek istemem de bir Galatasaraylı'nın nasıl Sneijder'e öfke ve nefret duymasını garipsiyorsam ondan 10 kat daha fazla garipserim Terim'e duyulan nefreti.
Musap Aydinli
Sneijder konusunda hemfikirim seninle de Terim konusunda tezata düşmüyor musun? Terim 100 küsur yıl içinde efsane olarak ilk 3 isim arasındadır. Ben de tekrar gelmesini pek istemem de bir Galatasaraylı'nın nasıl Sneijder'e öfke ve nefret duymasını garipsiyorsam ondan 10 kat daha fazla garipserim Terim'e duyulan nefreti.
@Musap Aydinli
10 milyon euro bonservis yıllık 3.350 milyon euro para verildiği aklıma geldikçe Belhanda dan nefret ediyorum.
Karsilikli fesihlerde o tarz maddeler koydurabilirsin diye biliyorum.Şimdi benim anlamadığım Sneijderi serbest bıraktık diyelim Türkiyede başka takımda oynayamaz diye nereye opsiyon koyduracaksın ?
özel sözleşme yaparsın 3 yıl içinde Türkiye'de herhangi bir takıma transfer olursan bana şu kadar ödersin dersin işi bitirirsin ama Dursunun aklına gelmez onun kafası sadece Galatasarayı bitmeye çalışıyorŞimdi benim anlamadığım Sneijderi serbest bıraktık diyelim Türkiyede başka takımda oynayamaz diye nereye opsiyon koyduracaksın ?
yani
Sneijder Lincolnden kaliteli topcu ama GS icin peak Sneijder - peak Lincoln arasinda ucurum yok
Peak Hagi ile peak diger herhangi bir futbolcu arasinda ise ucurum degil galaksi var
Karsilikli fesihlerde o tarz maddeler koydurabilirsin diye biliyorum.
SM-N920I cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ben burdaydım 20 gün bekledik gece gündüz cidden çok heyecanlıydım ama her güzel şeyin bir sonu vardır..sneijder ilk geldiğinde forumdaki yorumlar nasıldı renktaslar o zamanlar yoktum ben
Nasıldı tepki![]()