Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
10 milyon euro bonservis yıllık 3.350 milyon euro para verildiği aklıma geldikçe Belhanda dan nefret ediyorum.

Musap Aydinli

Sneijder konusunda hemfikirim seninle de Terim konusunda tezata düşmüyor musun? Terim 100 küsur yıl içinde efsane olarak ilk 3 isim arasındadır. Ben de tekrar gelmesini pek istemem de bir Galatasaraylı'nın nasıl Sneijder'e öfke ve nefret duymasını garipsiyorsam ondan 10 kat daha fazla garipserim Terim'e duyulan nefreti.

Terim bizim icin cok büyük isler yapti bunu kimse inkar edemez. AMA

Terimin oldugu yerde adalet olur diyip, bizi biraz daha fazla maas icin düsmanlarimiz ile aldatirsa .. Kusura bakma'da nefret ederim

Musap Aydinli

Sneijder konusunda hemfikirim seninle de Terim konusunda tezata düşmüyor musun? Terim 100 küsur yıl içinde efsane olarak ilk 3 isim arasındadır. Ben de tekrar gelmesini pek istemem de bir Galatasaraylı'nın nasıl Sneijder'e öfke ve nefret duymasını garipsiyorsam ondan 10 kat daha fazla garipserim Terim'e duyulan nefreti.
5fdea07bd133f07d2d3ed844f30707cd.jpg

Bu yüzden olabilir mi acaba

Sony Z5 Premium

@Musap Aydinli

Çok Şaçma.Terim para için gitti sneijder para için bırakıp gittimi bruma gibi.Bu durumlara gelmemizde Terimin bırakıp gitmesinin payı çok büyüktür.Kendisi ülkenin en paragöz adamlarındandır.

Tarihin en felaket yönetimi Dursun Özbek yönetimi

HTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şimdi benim anlamadığım Sneijderi serbest bıraktık diyelim Türkiyede başka takımda oynayamaz diye nereye opsiyon koyduracaksın ?

Yönetimin dingilliğini, Belhanda'nın cahilliğini geçtim Tudor'un izin vermemesi gerekiyordu. Adama yapılan şu anda net puştluk. Ciddi söylüyorum tribün tarafından sevilmeyen bi adam olsa onu da savunurum. Adam takımdan ayrılmamış formasını başkasına veriyorsun. Tudor'un her işi ofsayt derken burada da aynısı oldu cidden bravo.

sneijder ilk geldiğinde forumdaki yorumlar nasıldı renktaslar o zamanlar yoktum ben
Nasıldı tepki :D

Şimdi benim anlamadığım Sneijderi serbest bıraktık diyelim Türkiyede başka takımda oynayamaz diye nereye opsiyon koyduracaksın ?
özel sözleşme yaparsın 3 yıl içinde Türkiye'de herhangi bir takıma transfer olursan bana şu kadar ödersin dersin işi bitirirsin ama Dursunun aklına gelmez onun kafası sadece Galatasarayı bitmeye çalışıyor

yani
Sneijder Lincolnden kaliteli topcu ama GS icin peak Sneijder - peak Lincoln arasinda ucurum yok
Peak Hagi ile peak diger herhangi bir futbolcu arasinda ise ucurum degil galaksi var

Katılmıyorum. Lincoln yetenekli topçuydu ama o kadar. Sneijder ise bize gelmeden daha dünyada sayılı oyuncualrdan biriydi. Bizdeki performanları arasında da net fark var. Juve, Real, Fener, BJK,, kupa finalleri vb. maçları gibi akıdla kalan oyunu yok Lincoln'ün. Belki bir Bordo maçı.

Ha tabiki etrafındaki takım da önemli ama Sneijder ile Lincoln arasında da ciddi siklet farkı var. Hagi ise bence de bambaşka boyut. Ben hep derim o adamı Zidane, Rivaldo, Baggio ile filan kıyaslayacaksın.

Ama taraftar açısından bakınca 1 Hagi ise 2 Sneijder olur. Yani o resimde de anlatılan muhtemelen sen Hagi gibisin değil de O'na en yaklaşan, bize az da olsa O'nu en çok hatırlatan sen oldun mealinde birşeydir.

Ya tudor kimdir abi ? Ne gibi başarıları olmuş td iken ? Sneijder çok net 2 sene daha oynardı bu takımda bu zamana kadar aldıgı paraları sonuna kadar haketti sneijder selcuktan daha cok hırslı yenilmeyi kabullenemeyen adamdı ama gel görki selcuk kampta sneijder gidiyo Çıldırıcam yemin ediyorum o boş beleşe gs den para alan sacma sapan daha 5 metre önüne top atmayı beceremeyen futbolcuları kamp da gördükce ve sneijderin gidicegini düşündükce cıldırıyorum

belhanda 3 5 çalım atar gol asist yapar unutulur bunlar 2 aya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt