Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şimdi benim anlamadığım Sneijderi serbest bıraktık diyelim Türkiyede başka takımda oynayamaz diye nereye opsiyon koyduracaksın ?

bunu bir kac oyuncu da daha yapmislardi baska takimlar (isimler aklima gelmiyor). Adamin alacaklarini veriyorsun karsiliginda baska türk takiminda oynayamazsin diye sözlesme imzalatiyorsun. Eger yaparsa atiyorum 20 mio euro ödemek zorunda sana oyuncu

Eliseu haberleri cıktı, tam da Dursunluk transfer olur sol beke. Bassak clichy, biz eliseu.. tum butceyi capsiz belhanda'ya verirsen olacagı bu

Nefret yok, gerçekçilik var. İnter de yata yata 6 ay parasını aldı. Bize de aynısını yapması muhtemel ki haklıdır bu Özbek'e müstehak.

Terim de öyle ondan zaten nefret ederim

Senin 6 milyon alacağın olacak ve sen bırakıp gideceksin he? Sen bırakırdın kesin canım. Kaldıki 6 bile almıyordu kesin. Insanların sözleşmesindeki parayı istemesi gayet doğal.

He Sneijder 5 alıyormuşda ne yapmışmış...eee o zaman bu Gomis veya Belhanda kariyeri boyunca ne yapmışda 3.5 alıcak?....herkes tuturmuş Talisca diye...Taliscanında derbilerde sadece tek golü var oda bize karşı...yok az gol atıyormuş...o zaman size sorayım 15 gol 5 assist yapsaymış Şampiyonmu olacaktık o oynadığı rezil kadroyla?....iki senedir rezilleri oynayan o kadroda her futbolcunun motivasyonu kayıp olur eğer bir müddet iyi gitmezse o takım...

Gesendet von meinem SM-G920F mit Tapatalk

özel sözleşme yaparsın 3 yıl içinde Türkiye'de herhangi bir takıma transfer olursan bana şu kadar ödersin dersin işi bitirirsin ama Dursunun aklına gelmez onun kafası sadece Galatasarayı bitmeye çalışıyor

Bence çözüme kavuşmaz. Adamında demeye hakkı var benden bu kadar korkuyorsan niye serbest bırakıyosun diye. Sneijder bu sene kalır. 5 milyonu alır. Önümüzdeki senede istediği takıma geçer

hala mi sneijder.
feg orta saha transfer ne durumda diye bakacaktim.

Bonservisini verdiğin adama nasıl karışabilirsin bende bunu anlamıyorum. Şimdi mesela bi şirket işten çıkardığı işcisine yan dükkanda çalışamazsın diye yasal olarak karışamaz buda öle bişey yani
Iki taraf da imza atiyor sonucta. Basitce su sekilde: "X para karsiliginda sozlesmemi fesih etmeyi kabul ediyorum."
"X para ve su su yukumlulukler karsisinda sozlesme feshini onayliyorum."
Iki taraf da anlasiyor yani. Kovup tazminatini odersen durum farkli.

SM-N920I cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bence çözüme kavuşmaz. Adamında demeye hakkı var benden bu kadar korkuyorsan niye serbest bırakıyosun diye. Sneijder bu sene kalır. 5 milyonu alır. Önümüzdeki senede istediği takıma geçer
eğer kalırsa Allah korusun takım da kötü giderse sezon ortası Sneijder'i oynatmaya kalkar bu Dursun ile yaveri Tudor

Birakalim artik forma numarasi yok Sneijder vs Belhanda tarzi tartismalari falan. Transfer Nobetinde transfer konusun yeter ama. Her gun ayni tartismalar mi olur yahu. Nobete yazmak istemeyenler oluyor bu sekilde.

Maicon: "Taktiği sevsek de sevmesek de fedakarlık yapıp takımı yukarı taşımalıyız."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt