Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Birakalim artik forma numarasi yok Sneijder vs Belhanda tarzi tartismalari falan. Transfer Nobetinde transfer konusun yeter ama. Her gun ayni tartismalar mi olur yahu. Nobete yazmak istemeyenler oluyor bu sekilde.

Forumdan sogudu insanlar günlerdir malca tartismalar devam ediyor

E iste o noktada anlasma olmaz ve Sneijder ya kulupte kalir ya da taraflardan biri tazminati neyse yerine getirip sozlesmeyi tek tarafli fesheder.

SM-N920I cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Fes etmez bizimkiler çok zor. Sarı kart ceza parasına takmışlar kafayı. Sneijder kalır ihtimali daha ağır basıyor. Benimde düşüncem işte biz o parayı bu sene bu adama seve seve verecez ego savaşı yapma faydalan en azından..

Ya bu hakan delikanli'nin fake hesapla yazmasina neden izin veriliyor

Yalnız bugün adama hakaret edip gömenler tarihin en iyi transferi filan bile demiş :)
Tüketim devrindeyiz hocam maalesef hemen tüketip hevesimizi alıp kenara atma derdindeyiz..Ben de böyleyim şahsen bir adamı aynı takımda uzun süre görünce sıkılıyorum..Messi gitsin de başka Barcelona izleyelim diyorum mesela..Zaten hayattaki sıkıntımızı atmak için haftalık maç izliyoruz..Onda da monotonluk sıkıyor

b51bb9eecbf1172bc8aa7163af65e633.jpg

Birakalim artik forma numarasi yok Sneijder vs Belhanda tarzi tartismalari falan. Transfer Nobetinde transfer konusun yeter ama. Her gun ayni tartismalar mi olur yahu. Nobete yazmak istemeyenler oluyor bu sekilde.

Bu duruma getiren yönetimdir acemice bir süreç yüzünden bu duruma geldik zaten. Transfer de konuşalım da kimi konuşalım konuştugumuz kişilerin hiçbiri olmuyoki :)

Feguli nerde kaldi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt