Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
buyuk kaptab semih yolun acik olsub kurtulduk ya

Semihte istiyor muş gitmek

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Selcuguda çıkarırsak aradan mis

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sat sat sat sat sat sat sat sat sat sat sat sat sat sat sat sat sat sat sat sat sat sat sat sat sat sat sat sat sat sat sat sat sat sat sat sat sat sat sat sat sat sat sat sat sat sat sat sat sat sat sat sat sat sat sat sat sat sat sat sat sat sat sat sat sat sat sat sat sat sat sat sat sat sat sat sat

Bu sene umutlu başlamamın yegane sebebi Sneijderin gitmesidir..Net !!

Son 3 sene büyük maçlarda Sneijderin oynadığı bütün maçlarda Sneijder'in topla buluştuğunda neler yaptığına bir bakın..

Son 3 sezondur bu adam leş.. 4.yıldızı taktiğımız sezon son 6 haftaya kadar takım aynı bu şekilde rezaletti ama son 6 hafta asılıp şampiyonluğa uzandık..Bunla tatmin olan taraftara göre bizde vizyon yok..

Sistem tamamen onun üzerine kuruluydu..Selçuk üzerinden Sneijder'i kollayanlara soruyorum..De Jong'u kim aldırdı..Riekerink kimin için geldi..Eskiden bahaneniz vay takımda kanat yok onun için Sneijder kötü diyordunuz sonra solunda Bruma sağında Yasin-Sinan ikilisinden biri vardı..Leş denilen Yasin'nin bile Sneijderden istatistikleri iyidi..Ne değişti abi..

Ha Belhanda ondan iyi olur mu diyenlere şunu derim..Sneijderin maliyetine 2 oyuncuyu alırsın..Kim ne derse desin her türlü artıdasındır..

sürpriz olan talip olan kulüp değil, sürpriz olan semih kayaya talip olunması :asd22:

vay be selcuk da giderse milletin tartisacak oyuncu kalmayacak kadroda :asd22:

bana su point otel yada direk Dursunun numarasini versenize. ayda 60 dk bedava konusabiliyorum türkiye'ye. Nazikce konusacam bunun la bir

Ben Arfa 10 Belhanda kanat mi tercih edersiniz

Fehouli kanat Belhanda 10 u Mu tercih edersiniz

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Son 3 sene büyük maçlarda Sneijderin oynadığı bütün maçlarda Sneijder'in topla buluştuğunda neler yaptığına bir bakın..

Son 3 sezondur bu adam leş.. 4.yıldızı taktiğımız sezon son 6 haftaya kadar takım aynı bu şekilde rezaletti ama son 6 hafta asılıp şampiyonluğa uzandık..Bunla tatmin olan taraftara göre bizde vizyon yok..

Sistem tamamen onun üzerine kuruluydu..Selçuk üzerinden Sneijder'i kollayanlara soruyorum..De Jong'u kim aldırdı..Riekerink kimin için geldi..Eskiden bahaneniz vay takımda kanat yok onun için Sneijder kötü diyordunuz sonra solunda Bruma sağında Yasin-Sinan ikilisinden biri vardı..Leş denilen Yasin'nin bile Sneijderden istatistikleri iyidi..Ne değişti abi..

Ha Belhanda ondan iyi olur mu diyenlere şunu derim..Sneijderin maliyetine 2 oyuncuyu alırsın..Kim ne derse desin her türlü artıdasındır..
Yaw dur allasen, zaten ortam karışık. Onu boşver semih var semihhhh

SM-A320F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

haklisin bütün takim 2 (3 degil. 3 14/15 olurdu kendi bacagina sikmis olursun. Adam her derbi'de gol yada assist yapmis o sene) senedir büyük takimlara karsi muazzam oynarken bir tek Sneijder bok gibi oynadi (iki kupa finalindede assisti var bu arada. FB ve Bjk süper kupa. Bir de kadiköy deplasmaninda 1-1 olcan gibi bir bücüre kafa golü attirdi ).

Şu Sneijder meselesinin kapanması için Feghouli ve rüştünü ispatlamış bir orta saha en kısa zamanda alınmalıdır. Bu mesele yüzünden olayla alakası olmayan Belhanda bile zarar görmeye başlayacak yoksa.

Semihe kimse vermez o parayi veya verse bile sparta prag vermez.
Kac kere pahali transfer yapti ki sparta prag?

Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil

DEN0ffwXoAAbiTL.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt