Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sevilladan marianoyu istiyormuşuz. Kaynak bipspor
SM-A320F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Öyle bir açıklama var mı renktaş, kaçırmış olabileceğim için soruyorum?herseyi yönetime baglamakta dogru degil.
iyi sekilde ayrilmak varken sonuna kadar paranin pesinde kosan kisiye sormak lazim.
iyilikle ayriliklar olabilir.
tamam elbette parasini isiyecek ama iyide algi olustu.
bunda sadece yönetimin sucu yok.
Corchia net gelmiyor herhalde, yasli beklerin pesine düstük
4 milyon teklif etmişiz je 2.5 milyonu2.5 Milyona biter Mariano ama Corchiayı onlar alacak galiba
İzlemiyorum ama öyleymiş galiba. Sağolsun hocamız yine güzel başladı.Dogru mu gördüm yoksa Aykut Ekici'yi sag kanat mi oynatiyordu ?
Mevkisi nedir renktaş?Umarim dogrudur, Mariano cok saglam oyuncu, hem defansi iyi hem hucumu iyi, sevilla'yi takip edenler bilir.
Ozaman Corchia > Sevilla, Mariano > Galatasaray
Valla hic izlemedim. 4 milyon vermişizUmarim dogrudur, Mariano cok saglam oyuncu, hem defansi iyi hem hucumu iyi, sevilla'yi takip edenler bilir.
Ozaman Corchia > Sevilla, Mariano > Galatasaray
Öyle bir açıklama var mı renktaş, kaçırmış olabileceğim için soruyorum?
Bunun dışında ben yinede tüm suçu yönetim de görüyorum çünkü bu işi daha sezon hazırlıkları başlamadan net bir şekilde halletmeleri gerekmiyordu. Bugüne kadar getirip, üstüne birde böyle forma numarası olayını yapmak bu işin tüm sorumluluğunu bu kulübü, bu olayları yönetmek ile yükümlü olan yönetime yükler.
Bu Ateş üfleyerek sönmez
Corchia net gelmiyor herhalde, yasli alternatiflerin pesine düstük
"genc takim" olayi da yalan olacak gibi
Sağ bekMevkisi nedir renktaş?
Bu Ateş üfleyerek sönmez
Sağ bek.Mevkisi nedir renktaş?
Bu Ateş üfleyerek sönmez