Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Selamun aleyküm beyler. Transferlerden ziyade ben bu yönetimin gitmesini istiyorum. Herkese hayırlı akşamlar.

Aykut Kocaman her daim zamana oynar, yine öyle yapiyor. En sevdigi söz, zaman lazim, demek gerekiyor.

TRANSFER - Göztepe, geçen sezon Kasımpaşa'da forma giyen serbest statüdeki Andre Castro ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Başaksehir wesleye talip olmuş diyolar knk. Dursuna ayrılirsa gorusuruz demisler.

Fener'e Besiktas'a gidecegine oraya gitsin. Ama ben Türkiye de kalmaz diye düsünüyorum.

Zaten kendinden ziyade Yolanthe yengemiz de var onun da istekleri dogrultusunda hareket edecektir Wes reis. Oturmus bir düzenleri var su an, IBB ye giderse normal hayatinda fazla birsey degismez.

DEOnlfVXgAIT9IJ.jpg

Castro hayir demeyecegim nadir Anadolu topcularindan birisiydi. Is yapardi bizde, Göztepe'ye hayirli olsun.

wesley 6 ay başakşehirde oynar oradan abd ye geçer belki wesleynin gazıyla avrupada iş yapabilir başak yine ilk turda elenmesinler oyalansınlar biraz avrupada sonra full lige konsantre oluyorlar

Biz alsaydik inan yonetim yerden yere vurulurdu

"Kasimpasa'dan oyuncu alinir mi" diye

Anadolu'dan alınacak oyuncu var alınmayacak oyuncu var. Rotasyonda harika iş yapardı. Ama büyük ihtimalle dediğin gibi olurdu. Bizim gerizekalılar Anadolu'dan alınan çöplerden sonra kredisini doldurdu çünkü.

Son düzenleme:
Fbnin 12-19 temmuz arası maçları

marsilya sporting bilboa monaco ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt