- 2 Temmuz 2011
- 138.068
- 58.910
- 5.488
semih kaya transferi pazartesi kesinleşecekmiş....semih gidiyo dedi beinsportsss
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şu tinercilerin Pepe işini gölgede bırakacak bir transfer yapabilir miyiz? Kariyerli ve Türkiye'ye gelebilecek kimler var? Orta saha, bek, kanat olabilir. Dani Alves müthiş olurdu mesela ama bize kalmaz. Jesus Navas olabilir bir ara tinerciler anlaştı diyorlardı ama ses çıkmadı sonra, bonservisi de elinde hatta sanırım. Orta saha için ise pek aklıma gelen yok.
Aynen ne kadar saçma mantık yaadını ilk defa duyduğu için çöp diyenler var bu adam kesin gelin
Bide hızlı ve uzaktan şut çekmeyi seviyor gibi geldiVideolarına baktımda her pası dikine vegenellikle isabetli oynuyor. Hücum konusunda kesinlikle faydası olurda bana defans yönü zayıf gibi geldi.
Bülent D. : Sneijder ile karşılıklı fesih pazartesi açıklanacak. Hakedilmişlerin dışında karşılıklı maddi beklenti olmayacak.
Semih bugun oynamadigina göre ciddi ciddi gidiyor
Cöpleri temizliyoruz
Tinercilerin g.tü b.klu İnler için yaptığı hamleyi bizde Sneijder için yapmalıyız. Türkiye'de başka takımda forma giymemeli.
Bize göre sürpriz sadece. Ben de şahsen bildiğim bi oyuncunun alınmasını tercih ederim ama gerekli araştırma, gözlem yapıldıysa bu tip transferlerde sakınca bulmuyorum.Riske girmeye gerek var mı
Avrupa futbolunu bilen bizim şampiyonluk hedeflerimizi karşılayacak sağlam bi adam almak varken niye sürpriz bi adamı gündeme alıyoruz
Bence yanlış yapıyoruz
TapaTalK
pazartesi transferin gerçekleşmesini bekliyoruz dedi beinsports
Ali Naci Küçük: Gomis girdikten sonra takım arkadaşlarından top alamadığı için El kol hareketleri ile isyan etti.
Ali Naci Küçük: Gomis maç sonunda bu durum ile ilgili Tudor ile özel olarak görüştü.
Aynen bunu bende farkettim, yasin bir pozisyonda kaleye etkili bir sut cektiginde gomis el kol hareketi yapip kenara baktiydi
Adamlar tarihleri boyunca bir futbolcuya en çok 2 küsür milyon Euro bonservis ödemişler hocam. Doğru duyduysan bile inanmıyorum şahsen.Beinsport
Semih için 4 milyon veriyorlar dedi galiba.. Ya da ben yanlış duydum
Edit: 2.5 milyonmuş ..