Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
semih kaya transferi pazartesi kesinleşecekmiş....semih gidiyo dedi beinsportsss

Şu tinercilerin Pepe işini gölgede bırakacak bir transfer yapabilir miyiz? Kariyerli ve Türkiye'ye gelebilecek kimler var? Orta saha, bek, kanat olabilir. Dani Alves müthiş olurdu mesela ama bize kalmaz. Jesus Navas olabilir bir ara tinerciler anlaştı diyorlardı ama ses çıkmadı sonra, bonservisi de elinde hatta sanırım. Orta saha için ise pek aklıma gelen yok.

Zlatan Ibrahimoviç

adını ilk defa duyduğu için çöp diyenler var bu adam kesin gelin
Aynen ne kadar saçma mantık ya :D

O mantıkla 25 yaşındaki Guingamp'lı Drogba'yı istemezdi bizim taraftar

Dünyada bilmediğimiz bir sürü yetenek çıkıyor her sene tanımadığımız oyuncular hakkında bilip etmeden çöp demek komik yani

24 yaşında henüz böyle transferlerde lazım ileride para kazandırabilirde. Scout ekibi önerisiyse ben soğuk bakmam böyle transferlere.

Semih bugun oynamadigina göre ciddi ciddi gidiyor

Cöpleri temizliyoruz

Ali Naci Küçük: Gomis girdikten sonra takım arkadaşlarından top alamadığı için El kol hareketleri ile isyan etti.

Ali Naci Küçük: Gomis maç sonunda bu durum ile ilgili Tudor ile özel olarak görüştü.

Aynen bunu bende farkettim, yasin bir pozisyonda kaleye etkili bir sut cektiginde gomis el kol hareketi yapip kenara baktiydi

Cenk,Semih,Sneijder,Sinan takımın içini boşalttınız ya yeter artık

Semih 2.5
Cenk 1
Sinan 4

7.5m avro enayi parası bu parayla iyi bi orta saha alsınlar bi zahmet

Riske girmeye gerek var mı

Avrupa futbolunu bilen bizim şampiyonluk hedeflerimizi karşılayacak sağlam bi adam almak varken niye sürpriz bi adamı gündeme alıyoruz
Bence yanlış yapıyoruz

TapaTalK
Bize göre sürpriz sadece. Ben de şahsen bildiğim bi oyuncunun alınmasını tercih ederim ama gerekli araştırma, gözlem yapıldıysa bu tip transferlerde sakınca bulmuyorum.

Arao ne ya. Yeter lan şu orta sahaya artık ne vereceği belli bi adam alalım. Kapalı kutu birini alıp yine selçuk tolgaya dönüp sezonu rezil etmeyin çapsızlar. Erenin sakatlığıda hayırlı oldu adam akıllı bi forvet daha alsınlar almayacaklardı diğer türlü

Ali Naci Küçük: Gomis girdikten sonra takım arkadaşlarından top alamadığı için El kol hareketleri ile isyan etti.

Ali Naci Küçük: Gomis maç sonunda bu durum ile ilgili Tudor ile özel olarak görüştü.

Aynen bunu bende farkettim, yasin bir pozisyonda kaleye etkili bir sut cektiginde gomis el kol hareketi yapip kenara baktiydi

yasindi top atmayan.ama nasıl olsa şans bulamayacak bu sezon.dert degil...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt