Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
beIN SPORTS’un haberine göre İtalyan teknik direktör Andrea Stramaccioni, Inter’i çalıştırdığı dönemde (2011) Semih Kaya’yı istemiş ancak transfer gerçekleşmemişti.

Semih’i gündeminden çıkarmayan Stramaccioni, bu futbolcuyu 6 yıl sonra Sparta Prag’a istedi.

Galatasaray’a 2.5 milyon euro öneren Sparta Prag’ın Semih’e yıllık 1.4 milyon euro teklif ettiği ve transferin gerçekleşme ihtimalinin yüksek olduğu öğrenildi.

Vainqueur varken leivayı alırsak vay halimize...

Yerli monchi'ye bak, hem semih'i hem cenk'i çaktı :asd
şampiyonluk âlâmetleri bunlar..

Ulan Eren de gitti galiba. Afrika'dan saatçi maatçi filan bulun bari be ucuza.

Slm Renkdaşlar,

Iyi Nöbetler :)
Cezam bitti çok şükür.

"Uzun zamandır yoktum biri demiş öldü; şimdide yazsınlar kral geri döndü!

tumblr_o3ycupbXGp1ujsoyno1_500.gif

Son düzenleme:
burada epl yi yalayıp yutmus bilmedigi sey olmayan bir abimiz vardı leiva icin ona sormak lazım

eski temposu varmı gecen sene liverpool mallastıgından ben izlemedim cogu mac

Leiva - Lemina orta sahasını. Vainqueur- Lemina orta şahsına tercih ederim açıkçası.

Güzel günler göreceğiz çocuklar.
Cenk gitti. İnanamıyorum

8jk pepeyi getiriyorsa galatasaray imbumayı yarım saate istanbula getirir. Zor değil bu camia için.
Bu mali yapıyla maalesef zor hocam. Adamlar geçen sezon 25 milyon Euro'ya aldıkları futbolcuyu kiralık göndermek istemiyorlar doğal olarak. Bu da alımı imkansız hale getiriyor.

Muslera haberi dogrumudur bilmiyorum,sadece aspor gectiyse yüzde yüz maksatli yalandir,ama su var,artik sözlesmelere bonuslar koyuluyor,birde dört senelik sözlesme bittiginde 36 olacak

Leiva- Vanq orta sahası fazla defansif olur yahu. Bu ikiliden biri alınsa kafi. Tercihen Vanq'ı isterim ama Tudor ısrarla reddediyor adamı.

Aynen feguli taraftarın ateşini almak için ortaya atıldı ve geçti

Leiva güzel topçu ama yaşlı.seneye selçuk gibi seyrder adam geçerken.

asamoah, imbula, lemina nereee leiva nere.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt