Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eger bu Willian icin 4.5m teklif ettiysek 5 civari biter

90dklik macini izlemek lazim

Yalnız Sneijder işi netleşene kadar ortada dolaşan isimler: Imbula, Lemina, Asamoah, Corchia, Feghouli
Netleştikten sonra dolaşan isimler ise: Arao, Leiva, Neto

Böyle olur demiyorum. kesinleşmeden kimseyi asıp kesmek istemem ama çok dikkat çekici bir değişim.

Nerede diyorlar bunu?

Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil

Twitterda West Hama yakın kaynaklar Galatasaray transferin söz konusu değil yazıyorlardı. Öğle saatlerinde görmüştüm 3-4 kişiden. Tepkileri indirmek için ortaya atıldı bence. 1 hafta Konoplyanka, 1 hafta Feghouli, elde var sıfır.

Bu yönetim Muslera'yı da gönderirse hiç şaşırmam. Adamların Galatasaray markasına düşmanlığı var. Sezon sonu bitiyor zaten sözleşmesi, şu ana kadar bir girişim oldu mu?

yav yönetimin getirebilecegi en iyi isim belhandaydi iste
onu da fahis paralara aldilar
artik geri kalan transferler cöplerden olusacaktir

bu visyonsuz transferi kapati demedi demeyin bütün transferleri manager önerisiyle alinmis izleme filan yok

Yalnız Sneijder işi netleşene kadar ortada dolaşan isimler: Imbula, Lemina, Asamoah, Corchia, Feghouli
Netleştikten sonra dolaşan isimler ise: Arao, Leiva, Neto

Böyle olur demiyorum. kesinleşmeden kimseyi asıp kesmek istemem ama çok dikkat çekici bir değişim.

Yönetim tartaftarı yıllardır kandırıyor bu konuda. Ben şaşırmadım açıkcası ama ne demek istediğini iyi anlıyorum ve kesinlikle katılıyorum. Feghouli olayı gibi.

Leiva iyide tak başına yetmez bir tane daha tempolu adam şart

tolga varken leiva tipli bi oyuncuya değil imbula, lemina gibi alan kateden adama ihtiyaç var. son derece gereksiz bi transfer olur leiva

bruma, poldi, sneijder gitti eren sakat. bu herifler gomis ve belhandaya güvenip sezona girerlerse geçmiş olsun. bu sene zor gol yeriz ama zorda gol atarız. hücum opsiyonlarımız yetersiz. gary rodrigese kaldık nerdeyse

F3111 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

FutbolArena, Galatasaray'ın listesinde olan Renato Neto ile ilgili sıcak bilgilere ulaştı. 4 sezondur Gent'te forma giyen Renato Neto'nun menajeri Galatasaray tarafından İstanbul'a davet edildi. Taraflar transferle ilgili görüşme yaparken Renato Neto, Galatasaray ve Türkiye ile ilgili kesin bir karar verdi. 26 yaşındaki futbolcu menajeri aracılığıyla Türkiye'de futbol oynamayı düşünmediğini Galatasaraylı yetkililere iletti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt