Kerim Öztürk
Cezalı
- 8 Temmuz 2017
- 34
- 0
- 306
SON DAKİKA! Beşiktaş dünyaca ünlü golcüye tinerci taraftarlarının Instagram'da dilenmesi sayesinde imza attırdı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Feghouli konusunun ciddi oldugunu dusunuyorum.lemina feghuli imbula/venkur
bunlar gelecek yoksa dursunu bizzat bulup dovucem
Yalniz Neto iyi adam
leiva inş doğru değildir
bıktım perti çıkmış oyunculardan
Belçika ligini yakından takip ederim. Ben de beğenmiştim. Ama sakatlığa çok açık bir adam.
Benim demek istediğim yukarıdakilerle alttakielr arasında bariz fark olması. Neto iyi ama kesinlikle bir Imbula ya da Lemina değil tabi.
Dikkat çekici olan malum olayın netleşmesiyle birlikte isimlerin değişmesi. Çarşamba günü yapılan görüşmeye kadar Feghouli, Kono ve özellikle de Lemina, Imbula haberlerinden geçilmiyordu. Bir anda ya bu isimler hiç gündeme gelmemeye başladı ya da daha düşük profilli oyuncualarla yer değiştirdi.
Dediğim gibi belki hala bunlarla ilgileniyoruz bilemiyorum. Ama bir anda medya haberlerinde bu kadar değişim de dikkat çekici.
Atibanın kral olduğu ligde taparlar Leivaya. Ama yanında oynayacak adam önemli
dursun ozbeki dove dove hos etmek gerekecekYalnız Imbula-Lemina gelsin Vainquer-Kucka kalsın derken Arao-Leiva'ya kalacağız gibi![]()
atibayı beğenmiyorum ben. sadece kendi işini yapan tek yönlü adam almayalım mümkünse.