Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SON DAKİKA! Beşiktaş dünyaca ünlü golcüye tinerci taraftarlarının Instagram'da dilenmesi sayesinde imza attırdı.

d5023a5a5d600788856512701355714e.jpg

Yalniz Neto iyi adam

Belçika ligini yakından takip ederim. Ben de beğenmiştim. Ama sakatlığa çok açık bir adam.

Benim demek istediğim yukarıdakilerle alttakielr arasında bariz fark olması. Neto iyi ama kesinlikle bir Imbula ya da Lemina değil tabi.

Dikkat çekici olan malum olayın netleşmesiyle birlikte isimlerin değişmesi. Çarşamba günü yapılan görüşmeye kadar Feghouli, Kono ve özellikle de Lemina, Imbula haberlerinden geçilmiyordu. Bir anda ya bu isimler hiç gündeme gelmemeye başladı ya da daha düşük profilli oyuncualarla yer değiştirdi.

Dediğim gibi belki hala bunlarla ilgileniyoruz bilemiyorum. Ama bir anda medya haberlerinde bu kadar değişim de dikkat çekici.

leiva gelir geri kalan transferleri sona birakirlar
onlar da türkiye ligindeki cöplerden olusur

Sinan zaten yolcu, yasinde yetersiz bir adam. Heralde gelismesini beklemiyorsunuz artik yasinin.
Sag kanat oyuncumuz yok su anlik ilk 11 e yazabilecegimiz.

Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil

Yalnız Sneijder gibi adamdan 5 kuruş kazanamayıp, Semih'ten 2.5 milyon bonservis kazanmak inanılmaz bir ironi.

Ne Leiva'sı arkadaş? Edgar Davids ile Patrick Vieira'yı getirin bari. En azından isimleri yeter.

2 Mac 3 penalti 3 gol

Ama maiconla birlikte defansta kalite görüyorum

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Leiva bonservissiz. Tam bizim yönetimin seveceği tipten bir oyuncu. Bence kesin gelir

Ben hala Semih'in takimda kalacagini dusunuyorum umarim yanilirim

Belçika ligini yakından takip ederim. Ben de beğenmiştim. Ama sakatlığa çok açık bir adam.

Benim demek istediğim yukarıdakilerle alttakielr arasında bariz fark olması. Neto iyi ama kesinlikle bir Imbula ya da Lemina değil tabi.

Dikkat çekici olan malum olayın netleşmesiyle birlikte isimlerin değişmesi. Çarşamba günü yapılan görüşmeye kadar Feghouli, Kono ve özellikle de Lemina, Imbula haberlerinden geçilmiyordu. Bir anda ya bu isimler hiç gündeme gelmemeye başladı ya da daha düşük profilli oyuncualarla yer değiştirdi.

Dediğim gibi belki hala bunlarla ilgileniyoruz bilemiyorum. Ama bir anda medya haberlerinde bu kadar değişim de dikkat çekici.

Aynen Lemina imbula gibi isimler daha iyi dedigin

Diger isimleri bilmiyorum ama feghouli bence ciddi ciddi gelecek,west ham ile kampta degil tatilde kendisi,tipki gomis ve belhanda gibi

leivaya da en az 3 milyon + imza parasi veririz

2 maçta öyle bir tempo yaptıkki ikinci lig takımlarına karşı, 3 gol 3 penaltı. Tempoyu arttırmak için Leiva-Selçuk ikilisi yolda.

atibayı beğenmiyorum ben. sadece kendi işini yapan tek yönlü adam almayalım mümkünse.

Genelde tercihler 1 çift yönlü 1 tek yönlü tandem oluyor. Tek yönlü alacaksak Leiva en iyilerinden. Premier Liginde en çok top kapan ön libero. Çift yönlü isimlerden İmbula ve Lemina net olarak gelmez. Millet Vainqueur diyorda oda tek yönlü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt