Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sinan'ı gönderirsek sağ taraf Feghouli-Emrah,sol taraf zaten Yasin-Garry rotasyonu...Belhanda'ya bir yedek lazım gibi

ali naci küçük @nkucukk

Semih Kaya da Sparta Prag'a çok yakın
Çekya ekibi kiralamak istedi, Semih 'Kulübüm para kazanmazsa olmaz' dedi
GS 3 milyon euro istedi

ali naci küçük @nkucukk

Bu transferde kısa süre içinde netleşir...
Sparta Prag ilk teklifini 2 milyon euro olarak yaptı.
Pazarlıklar sürüyor...

ben maclari gercekten ciddi gözle izlemedim
takimda kreatiflik var mi yani takim halinde pozisyon yaratabiliyorlar mi? yoksa tesadüfler üzerine mi gitmeye calisiyoruz

tolga varken leiva tipli bi oyuncuya değil imbula, lemina gibi alan kateden adama ihtiyaç var. son derece gereksiz bi transfer olur leiva

Bize 2 tane oyuncu lazım. Selçuk zaten leş. Tolga her an sakatlanabilir donk denen insan evladının kalmayacağını ümit ediyorum

SON DAKİKA! Beşiktaş dünyaca ünlü golcüye tinerci taraftarlarının Instagram'da dilenmesi sayesinde imza attırdı.

d5023a5a5d600788856512701355714e.jpg

sub-buzz-24387-1467053791-11.png

Seneye çok ciddi gol sıkıntısı yaşayabiliriz Vainqueur Leiva gibi isimler umarım gelmez ve beklere tekniği iyi hücumcu oyuncular alırız

Vay be

Sinan > Benfica (4m)
Semih > Sparta Prag (2.5m)
Cenk > Malaga (900bin)

Semih'e bonservis veren kulüp bulmuşuz da bir de üstüne pazarlık mı yapıyoruz.

ben maclari gercekten ciddi gözle izlemedim
takimda kreatiflik var mi yani takim halinde pozisyon yaratabiliyorlar mi? yoksa tesadüfler üzerine mi gitmeye calisiyoruz

Hayır yok. Takımda net bir şekilde büyük takım gibi hücum etme sıkıntısı devam ediyor. Yani rakibin üzerine çöküp, bekleri çizgiye indirip, ceza alanına 3-4 adam sokma filan hemen hiç yok. Geçen sene de böyleydi ama şutör Podolski, Sneijder filan iş bitiriyordu. Tabi bir de Bruma'nın bireysel gayretleri. Bu dönemde de şu ana kadar Garry'niin zorlamaları ve tesadüfi ykazanılan duran topalr dışında organize hemen hiç atak yok.

Şimdi biz bu Semihi kitleyecez öle mi ? Ulan Sabri ve Semihin aynı zaman gitmesi büyük olay. Selçukla Yasindende kurtulursak iyi olacak

aahahahha Semih'e 2m vermişler bir de utanmadan 3m mi istedik ulan Cenk Ergün ahahahah

Fernando'yu kiralama durumumuz olabilir mi ki City'den. Gerçi bıraksalar Porto falan atlar hemen gibi, geçen sene de istiyorlardı geri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt