Rıfkı Karakülah
Ulubatlı Souness
- 8 Aralık 2008
- 35.654
- 10.258
- 2.168
dampersiz kamyon gibi savrulan ve gozleri gormeye hava topu almadan yoksun semihi bedava da olsa gonderin !!!!!!!!!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Genelde tercihler 1 çift yönlü 1 tek yönlü tandem oluyor. Tek yönlü alacaksak Leiva en iyilerinden. Premier Liginde en çok top kapan ön libero. Çift yönlü isimlerden İmbula ve Lemina net olarak gelmez. Millet Vainqueur diyorda oda tek yönlü
Keşke gelse de tek derdimiz bu olsa benim en ufak şüphem yok. Evet belki videolarda her oyuncu iyi görünebilir ama bu adamın standardı bu neredeyse ki görüntülerin neredeyse tamamı aynı maçtan, kalite anlaşılır rahatlıkla.Göreceğiz çok övüyorsun postlarda dikkatimi çekiyor
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Keşke gelse de tek derdimiz bu olsa benim en ufak şüphem yok. Evet belki videolarda her oyuncu iyi görünebilir ama bu adamın standardı bu neredeyse ki görüntülerin neredeyse tamamı aynı maçtan, kalite anlaşılır rahatlıkla.
YouTube
Ben dediğim gibi iyi bir teklif yaparsak alabileceğimiz kanaatindeyim. Avrupa takımları yaşlı oyunculara gelen teklifleri geri çevirmiyor genellikle.bu adamı su an koy chealseye banko sag tarafı komple kullanır öyle bir bek perte filanda cıkmadı
bize yar etmezler yani bizde bu adamı alabilecek kapasitede birisi yok
alırsak acık ara en iyi transferimiz olur sevillanın sagını komple kullanan savunma hucum herseyi harika olan bir adamdan bahsediyoruz
günü kurtarmak için tinercilerin yaptığı tarzda bir transfer olur.
vanquier hiç değilse yaştan dolayı daha cazip.
leiva kafa topu alamaz kısa boylu. bizde hava topu özürlüsü kaynıyor zaten
takımdan acilen dehlenmesi gereken tobcular
-c.gonen
-e.iscan
-s.kaya
-h.balta
-t.camdal
-cavanda
-de jong
-donk
-u.gundogan
-o.kayar
-y.oztekin
-sneijder
-e.adili
-v.pala
Sparta Prag, antrenör Andrea Stramaccioni'nin Semih'i ısrarla istemesi üzerine Galatasaray'a 2.5m€, Semih'e ise 1.4m€ önerdi. (beIN SPORTS)