Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
serdarı neden oynatmıyor tudor bilen varmı ? adam zaten 3-5 maca hastane yolu gözükür biraz bari oynasa

Bekleri de geçtim Lemina, Feghouli gelsin artık.

Muslera
Linnes - Serdar - Maicon - Carole
Leiva - Lemina
Feghouli - Belhanda - Rodrigues
Gomis​

Semih,Cenk,Sinan gidiyorlar bu 3lünün gönderilmesini beklemiyordum ayrıca toplam 7m bonservis yaklaşık 4m maaş bütçesi açılıyor

Normalde çok transfer olmaz filan diyordum ama hakikaten kadroya bakıp bakıp en az 8 transferden aşağısının kurtarmasının mümkün olmadığını görüyorum.

Leiva ve Vainqueur aynı boyda aralarındaki yaş farkıda sadece 2

2si için demedim boy meselesini. vanqueuru da zaten yaşı nedeniyle söyledim.

Arão ismi geçiyor hava toplarında çok iyiymiş, 1e1 savunma ve hızlanmasını övüyorlar değerlendirenler. DOS için 24 yaşında daha çok kafama yattı. Hiç izlemedim ama onu da söyleyeyim.

önlerine KESİNLİKLE rüşdünü ispat etmiş oyun kurucu 8 numara şart

semih kayanın transferi pazartesi kesinleşecek(beinsports)

Tolga bence bu Temposuyla oynamayi hak ediyor

O bölgeye adam alinir ama Tolga'da oynar bence

Kesin olan birsey var,Selcuk'a yer yok

Artık bazı transferlerin netlik kazanması lazım. Kadroda o kadar çok eksikler varken hala oyuncu alınmaması sıkıntı.

leiva geliyorsa orta sahaya iki adam alınacak demektir. bunun başka bi açıklaması olamaz

Selcuk bugün niye kadroda yoktu, aciklandi mi?

@nkucukk

TAZE BİLGİ Galatasaray,Sevilla'da forma giyen Mariano'yu kadrosuna katmayı hedefliyor Tudor, sağ bek mevkiinde 1 numaraya Brezilyalıyı yazdı

@nkucukk

Semih Kaya da Sparta Prag'a çok yakın Çekya ekibi kiralamak istedi, Semih 'Kulübüm para kazanmazsa olmaz' dedi GS 3 milyon euro istedi

@nkucukk

Bu transferde kısa süre içinde netleşir... Sparta Prag ilk teklifini 2 milyon euro olarak yaptı. Pazarlıklar sürüyor...

Taner karaman var aspor da,bos bos konusmasina dayanamiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt