Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Belhanda'yı şöyle bir izliyim dedim çok erken tespit için ama galiba beklentilerimizi değiştirsek fena olmaz ondan bir Sneijder inceliğinde paslar ve hızlı topun yönünü değiştirmesini beklememek gerek..
Bana hiç 10 numarayı dolduramadı gibi geldi yuh be kardeşim herif 40 dk oynadı diyebilirsiniz ama 10 numara topu ayağına aldığında bile belli olur pek organizatör havası yok arkadaşın..
Böyle giderse yakında işler kötü gidince ilk ıslığı yiyecek olan arkadaş bu olacak gibi..
Ama Maicon'a bayıldım ki daha önceden de ne kadar nokta transfer olduğunu izlediğimde anlamıştım o çocuk toplar arkayı iyi bek alınırsa..
Topu sırtı dönük akan 10 numara mı olur. Transferler içinde en kötüsü bu arap çıkacak. Maalesef Teneke bile bulamayacağız

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Biraz geriden geliyorum ama Leiva'nın şimdiye kadar geciktirilmesi tuhaf geliyordu. İsabetli bir transfer olur. EPL'de yıllarca üst düzey takımlarda ilk 11 oynayan adamlar hakkında konuşurken 2 kere düşünmek gerek.

Tabii ağalarımız, paşalarımız yine beğenmemiş. Herhalde sanıyorlar ki genç oyuncular buraya gelmek için can atıyorlar. Öyle olmuyor maalesef o işler. Bir de şu açıdan da bakmak gerek, kaliteden bağımsız konuşuyorum, Leiva bunca yıl Liverpool'da ilk 11'de oynarken İmbula Stoke City gibi bir takımda ancak 15 maç oynayabilmiş. Transfer olarak bakarsak İmbula tabi ki ilk tercih olur ama Leiva'ya burun kıvırmak nedir izahı yok. 35 yaşında değil adam 30'unda.

Beğenmeme değil de beklenti ve sözler ile olanlar arasında uyumsuzluk diyelim.

Beklenti Imbula, Lemina vb.
Sözler: Gençleşme, iki yönlü oyuncular, tempo

Olan: Leiva

Uymuyor doğal olarak.

Squawka puani falan cok iyi arao denen elemanin ya. Fmde regista olarak geçiyor o sertlik falan yok ama geriden oyun kurmaya, pas yapmaya falan bire bir gibi

Ben Arfa ve Feghouli yakın zamanda netleşirse iyi olur. Takımda kreatif oyuncu eksikliği var Ben Arfa takıma kalite katacaktır.

Şu ön libero oyuncularını da bir an önce netleştirsinler.

Ilginç bir arkadaş. Üye olduğum gün sürekli milleti tahrik ediyordu olumsuz mesajlar atarak. Şimdi hala herkese çamur atıyor. Sorunları nedir acaba? Ne gerek varsa, şuraya kafa dağıtmaya giriyoruz.
Sosyal hayatının kahvede yancı olarak sürdürdüğünü düşünüyorum. Allah kurtarsın.

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

rhodolfo yine sakatlanıp çıkmış flamengo maçında

ulan fiko

Ilginç bir arkadaş. Üye olduğum gün sürekli milleti tahrik ediyordu olumsuz mesajlar atarak. Şimdi hala herkese çamur atıyor. Sorunları nedir acaba? Ne gerek varsa, şuraya kafa dağıtmaya giriyoruz.

Hahaha kafa dinlemek öyle mi

Günlerdir transfer nöbetinde Sneijder disinda Mesaj yazmayan ve bu konuda Insanlari tahrik ederek konuda tartismalar baslatan Erdem aslan mi yaziyor bunu

fenerde valbuena nasıldı bugün?ben uyuyodum o ara

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt