Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beğenmeme değil de beklenti ve sözler ile olanlar arasında uyumsuzluk diyelim.

Beklenti Imbula, Lemina vb.
Sözler: Gençleşme, iki yönlü oyuncular, tempo

Olan: Leiva

Uymuyor doğal olarak.

Yaş olayından dolayı İmbula'yı tercih ediyorsan bir şey diyemem de Leiva İmbula'dan daha iyi oyuncu. Bunu İmbula gelirse bayram yapacak biri olarak söylüyorum.

Beğenmeme değil de beklenti ve sözler ile olanlar arasında uyumsuzluk diyelim.

Beklenti Imbula, Lemina vb.
Sözler: Gençleşme, iki yönlü oyuncular, tempo

Olan: Leiva

Uymuyor doğal olarak.

Sözlere bu kadar kafayı takmamak gerek. Sonuçta ihtiyaca göre belirliyorlar listeleri ve listenin ilk 2-3 sırasındaki adamlar genelde bizim alamayacağımız adamlar oluyor. Ama listenin aşağısındaki adamlar da böyle kaliteliyse eğer yaş konusunda da esnek davranılabilir. Ki zaten ben şahsen birkaç scout transferi hariç çoğu mevkide biraz tecrübeli oyuncular alınması taraftarıyım. Yani 22-24 yaşlarında ne alacağını bilmediğin oyunculardansa 28-30 yaşlarında aşağı yukarı ne beklediğini bileceğin transferler yapmak bana göre daha mantıklı. Bu tabii kendi fikrim ama bunu yıllarca yaşadığımız sezonlardan, şampiyon olan takımların kadrolarından yola çıkarak söylüyorum.

Squawka puani falan cok iyi arao denen elemanin ya. Fmde regista olarak geçiyor o sertlik falan yok ama geriden oyun kurmaya, pas yapmaya falan bire bir gibi

Yalnız bizim öyle ya da böyle pas yapan ve geriden oyun kuran oyuncumuz var zaten. Biz bunları gerekirse 10 üzerinden 9 değil de 7 yapsın ama aynı anda da topla katedebilsin, ikili mücadeleye girsin dediğimiz oyuncu arıyoruz. Yoksa pas yapan, oyun kuran adam var bizde zaten.

DEPmvgtXoAEavIc.jpg

Sosyal hayatını değerlendirmek bana düşmez ama biraz gereksiz şekilde tavır yapıyor gibi geldi bana.

Anliyorum evlat acin büyük

Senin deyiminle saglam argumanlarla cevap verdigim icin tavirlisin bana karsi cünkü karsilik veremedin

Dert etme forum burasi

Yalnız bizim öyle ya da böyle pas yapan ve geriden oyun kuran oyuncumuz var zaten. Biz bunları gerekirse 10 üzerinden 9 değil de 7 yapsın ama aynı anda da topla katedebilsin, ikili mücadeleye girsin dediğimiz oyuncu arıyoruz. Yoksa pas yapan, oyun kuran adam var bizde zaten.
yok be reis bizim ortasaha bence bir b.k yapamıyor ne ilerden ne geriden selcuk jong falan hicbirsey yapamıyor tolga bugün gelişmiş gördüm o var bi genel olarak elimizde 0 malzeme var ortasahada

biz bu sene oyuncu satmasak oyuncu alacak paramız yokmus demek bunu ögrenmis olduk

Anliyorum evlat acin büyük

Senin deyiminle saglam argumanlarla cevap verdigim icin tavirlisin bana karsi cünkü karsilik veremedin

Dert etme forum burasi

Benim kimseyle sorunum yok olmaz zaten. Sosyal medyada tanımadığım kişilerle ters düşecek değilim. Üsluptan bahsediyordun demin, bu yönde çizgini bozmaman gerekir.

sol bek Eliseu sağ bek Mariano olsa uyumlu bir savunma kurabiliriz

Sözlere bu kadar kafayı takmamak gerek. Sonuçta ihtiyaca göre belirliyorlar listeleri ve listenin ilk 2-3 sırasındaki adamlar genelde bizim alamayacağımız adamlar oluyor. Ama listenin aşağısındaki adamlar da böyle kaliteliyse eğer yaş konusunda da esnek davranılabilir. Ki zaten ben şahsen birkaç scout transferi hariç çoğu mevkide biraz tecrübeli oyuncular alınması taraftarıyım. Yani 22-24 yaşlarında ne alacağını bilmediğin oyunculardansa 28-30 yaşlarında aşağı yukarı ne beklediğini bileceğin transferler yapmak bana göre daha mantıklı. Bu tabii kendi fikrim ama bunu yıllarca yaşadığımız sezonlardan, şampiyon olan takımların kadrolarından yola çıkarak söylüyorum.

Zaten var tecrübeli oyuncu çok sayıda. Muslera, Maicon, Selçuk, Belhanda, Gomis, gelirse Feghouli filan hep tecrübeli adamlar. Ben istiyorum ki öyle adamlar alalım ki en azından önünde top oynayacağı ve sonradan da bonservis alabileceğin 5 senesi olsun. Takımda her oyuncu böyle olmaz mutlaka ama takımın tamamının da son kontratlarını bizimle yapması da güzel değil. Böyle olmazsa her 15 yılda bir yok mu bir Riva satalım noktasına geliriz. Sürekli oyuncuya tonla para ve bonservis verip son kontratlarını yapıyoruz. Ondan sonra zaten bu adam kontratının son 1-2 senesinde düşüş yaşıyor ve üstüne bir de para kazanamadan bırakıp gidiyor. Bu devranın dönmesi çok zor. 2 senede bir 10-15 transferlik transfer sezonu geçiriyoruz sonra.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt