Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
vHcV8GG.jpg

Sari olanlar muhtemelen gidecek olanlar.

Gözüken oki Sinan Benfica'ya, Semih Sparta Prag'a, Cenk Gönen ise Malaga'ya gidecek.

Muhtemelen 6.5 Mio Euro gelir elde edecegiz.

:alkis:

1. Sag Acik: Feghouli - Sinanin yerine alinir.
2. Önlibero: De Jong ve Donk yerine.
3. Stoper: Hakan Balta ve Semih yerine.
4. Sag bek: Cavanda, Sabri, Tarik yerine Sag bek.
5. Sag/Sol/10 Nr.: Sneijder yerine BEN ARFA?
6. Yedek Genc Forvet alinmasi gerek.
7. Sol Bek alinmasi sart.
8. Olursa birde ikinci Önlibero sart.

Tarik, Umut Gündogan, Emrah, Volkan kiralanir.

sOOHHqr.jpg

Benim kimseyle sorunum yok olmaz zaten. Sosyal medyada tanımadığım kişilerle ters düşecek değilim. Üsluptan bahsediyordun demin, bu yönde çizgini bozmaman gerekir.

Eski üyeyim,Binlerce üye var 1-2 kisi disinda uslup veya saygi sorunu yasamadim

Sana daha önce tebrikler öneriler konusunda saglam argumanlarla karsilik verdigim icin tavirlisin,bir yerlerden vurmaya calisiyorsun tabi ama gücün yetmez

Hadi seni Sneijder basligina alalim buralari kirletme Sneijder tartismalarinla

quakerboy'un ifşa olduğu ve dözbek yönetimi tarafından 3 gündür zindanda bekletildiği bilgisi geliyor.

Boş durmaktan iyidir renktaşlar, müsait olan izlesin zevkli.

YouTube

yüzüne bakiyorsun adamin sanki madde kullaniyor gibi bos bir ifadesi var

Donktada bi mallik vardi baya

Sinan kadar ruhsuz bi oyuncu gormedim tarik daha etkiliydi kendisinden yazık
hadi Donk gamsız Dünya yansa umurunda olmayacak bir adam.Sinan'ın aklı Benfica'da diyelim de Carole bey bugün ne yaptığını kendi de bilmiyor gibiydi acemi acemi işler yaptı ben bek transferine karşıydım paranın önliberolara ve kanatlara kullanılmasından yanaydım ama Carole ile Linnes ile olmaz bu iş

Muslera
Mariano-Maicon-Serdar-Eliseu
Tolga-Willian Arao
Feghouli-Badou Ndiaye-Belhanda
Gomis

kim gelirse gelsin sol bekte carole'yi görmek istemiyorum. dünyanın en kötü sol beki.

Eski üyeyim,Binlerce üye var 1-2 kisi disinda uslup veya saygi sorunu yasamadim

Sana daha önce tebrikler öneriler konusunda saglam argumanlarla karsilik verdigim icin tavirlisin,bir yerlerden vurmaya calisiyorsun tabi ama gücün yetmez

Hadi seni Sneijder basligina alalim buralari kirletme Sneijder tartismalarinla

Argümanlarla karşılık verdiğini düşünmedim hiç, kendine göre bilgiler hazırlamıştın. Sezon sonu Sneijder en yüksek trafiğe yaklandı derken sen tüm sezondan bahsetmeye başlamıştın alakasız. Neyse şimdi o konuyu açacak zamanım yok. Ama haklılık payın olsaydı bile tavır almam, saygı duyar geçerim.

Son düzenleme:
hadi Donk gamsız Dünya yansa umurunda olmayacak bir adam.Sinan'ın aklı Benfica'da diyelim de Carole bey bugün ne yaptığını kendi de bilmiyor gibiydi acemi acemi işler yaptı ben bek transferine karşıydım paranın önliberolara ve kanatlara kullanılmasından yanaydım ama Carole ile Linnes ile olmaz bu iş
cidden bi garipler yav. adamın hadi umrunda değil de sanki ruhu bedeninden ayrılmış gömeni yok
Garip garip geziyorlar

vHcV8GG.jpg

Sari olanlar muhtemelen gidecek olanlar.

Gözüken oki Sinan Benfica'ya, Semih Sparta Prag'a, Cenk Gönen ise Malaga'ya gidecek.

Muhtemelen 6.5 Mio Euro gelir elde edecegiz.

:alkis:

1. Sag Acik: Feghouli - Sinanin yerine alinir.
2. Önlibero: De Jong ve Donk yerine.
3. Stoper: Hakan Balta ve Semih yerine.
4. Sag bek: Cavanda, Sabri, Tarik yerine Sag bek.
5. Sag/Sol/10 Nr.: Sneijder yerine BEN ARFA?
6. Yedek Genc Forvet alinmasi gerek.
7. Sol Bek alinmasi sart.
8. Olursa birde ikinci Önlibero sart.

Tarik, Umut Gündogan, Emrah, Volkan kiralanir.

sOOHHqr.jpg
bence ikinci önlibero olursa şart değil olmalı şart oğlu şart olursa stoper veya forvet şart

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt