Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
şahane bi yer yav

pragg.jpg
Mangal yapar öz evlat.

Sony Z5 Premium

Eldeki stoperler maicon-serdar-calik-koray var

hakan balta semih in gittigini farzediyorum. Burasi bi transfer daha istiyor.

muslera-yeni kaleci-serdar-koray-maicon-ozan-ahmet-linnes-sagbek-solbek-tolga-selcuk-garry-vainqueur-lemina -yasin-feghouli-konoyplanka-belhanda-gomis-eren-3.forvet-atalay-recep-yunus-abdulsamed-melih gökçimen-ferdi kadıoglu-bilal basakcıoglu

bak 27 -28 kişi oldu : )

10 transfer mi bekliyorsun (gomis-belhanda-maicon haric), o kadar lazim ama yapmazlar

10 transfer mi bekliyorsun (gomis-belhanda-maicon haric), o kadar lazim ama yapmazlar

ali nacı sabah 7 -8 transfer dedi gazetede.yazdıgım 2 isim yerli futbolcu.alınabilir bence ekstradan,ihtiyaçta var ferdi kadıoglu ve bilal basakcıogluna.

Eboue: Dürüst olmak zorundayım. Galatasaray’daki son sezonumda neden oynamadığımı ne ben biliyorum ne de taraftarlar biliyor.

Eboue: Ben ve birkaç oyuncu daha Mancini ve Prandelli dönemi de önemli sıkıntılar yaşadık ama bunlar bende kalacak. https://twitter.com/RedReport_/status/883820679094824960/photo/1

biz biliyoruz, kendi adına konuşsun. fikir sahibi olmak istiyorsa aşağıdaki videoya bakabilir

Chedjou'dan Eboue'ye Ayağa Kalk Serzenişi - Video - Alkışlarla Yaşıyorum

Uğur bey çok iyi GalataSaraylıdır ultrAslan baskı yapmıştır kesin:D

Eboue: Beni PAF takıma gönderdiklerinde ben hiç sesimi çıkarmadım. Ben eve gittiğimde ağlıyordum. Çok zor zamanlar geçirdim.

Eboue: Terim’e her zaman saygım sürecek. Beni oğlu gibi gördü. Onun için Türkiye’ye gelmiştim ve onu hayatımın sonuna kadar unutmayacağım.

Eboue: Bana yapılanlar yüzünden ben 2 sene futbol oynayamadım. Bunlar hiç doğru değil. Sneijder’e yapılanları da çok iyi anlayabiliyorum. https://twitter.com/RedReport_/status/883821748667510786/photo/1

Eren Derdiyok´un sakatlanmasi bize gösterdi ki, forvet transferi sart. Bu is Gomis ve Eren´le yürümez.

Oraya bi scout transferi mutlaka yapilmali. Sinan giderse öyle ya da böyle yapilmali yani.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt