Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tudor erenden bi yol olmayacağını anladi ki 3. Forvet istedi

Bugün fehuli gelmeli. De haydin la.

Eldeki stoperler maicon-serdar-calik-koray var

hakan balta semih in gittigini farzediyorum. Burasi bi transfer daha istiyor.
günterin gönderilip 1 adet ilk 11de oynayacak stoper almak caizdir diye düsünüyorum. koray sene sonuna kadar mac oynamadan yatar ve bonservissiz gider gibi duruyor. ha bedava gönderelim talibi varsa. zira yillik ücreti baya fazla. en azindan 1 milyon euro kasada kalir

Maicon'un varligi bile Ahmet'e ozguven verdi 1-2 hatasi disinda iyiyd

Konoplyanka hat trick yapmış bugun, suya düştü hayaller demekki. Schalke bide wright diye topcu cıkarmıs alt yapıdan siyahi, 4 tane de o yazmış. Yıllardır anlamam alt yapıda yabancı sınırımı var 0 diye. Afrikadan, kuzey avrupa dan 20 tane adam getir seçmelere, 8 tanesi seç, mutlaka 2-3 tanesi tutar yahu. Bu kadar mı zor yani anlamıyorum. İlla türk yerli cıkarcaz alt yapıdan. Öyle bir kaide var dünyada dimi

58cb49e274f7a97d7904ee1f638bcd07.jpg

@SelmanOztrk

Feghouli'nin olmamasi sürpriz olur

Eren Derdiyok´un sakatlanmasi bize gösterdi ki, forvet transferi sart. Bu is Gomis ve Eren´le yürümez.

Oraya bi scout transferi mutlaka yapilmali. Sinan giderse öyle ya da böyle yapilmali yani.

tabiki alınsa güzel olur ama biz öncelikle şu orta saha ve bekleri alalım sonra sıra gelirse onu da alsınlar

Maicon'un varligi bile Ahmet'e ozguven verdi 1-2 hatasi disinda iyiyd

Yalnız maicon da tam bir lider gibi gerek müdahale gerekse pasları çok ama çok iyiydi aslında yanına en güzeli Koray gider bu maçta da ayağının ne kadar iyi olduğunu gösterdi keşke geçen sezon hiç sakatlanmasaydı :oley:

YouTube belhanda nefis orta kesmiş.bu arada maiconun garrye pası bildiğin asist yahu.böyle devam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt