Alp Akıncı
Kırmızı Üye
- 29 Haziran 2012
- 1.308
- 22
- 858
Sağ ön Feghouliymiş renktaşlar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Maicon´u bende cok begendim. Ama ben takimda da bi degisiklik gördüm pozitif anlamda.
Bu degisiklikler bazi detaylarda gizli. Mesela sahaya yerlesme anlaminda pozitif anlamda degisim gördüm.
Oyuncularin genelde hep pasa müsait oldugunu gördüm. Bunu yapmak düsünüldügü kadar kolay degildir.
Her daim bosta pasa müsait olmak icin takim olarak cok kosmak gerekir. Bu dikkatimi cekti.
Hücuma kalkarken 3´lü defans, rakip hücumdayken 4´lü, bazen 5´li defansa dönüyoruz.
Rodrigues Bruma´nin ilk yilini hatirlatti bana. Süratli, kivrak ama bitiricilik kötü.
Linnes´i zaten begeniyorum ben. Türkiye´de bu tip adamlarin kiymeti bilinmez. Cünkü ülke olarak futbol bilmiyoruz.
Tolga Cigerci cok iyiydi. Iyi bir alternatif olur formunu bozmazsa.
YouTube frikikten gol attıktan sonra genelde takla atıyo maıcon@Sergen Zeren özet için teşekkürler renktaş
Maicon serbest vuruşta topun başına geçmiş, vurmamış ama var mı öyle bir özelliği?
Bir pozisyonda da Rodriguezin kafasına nokta atışı uzun top göndermiş
Yasin için söylenebilecek bişey yok, biraz yetenek var ama o kadar, gıdım ilerleme yok
Bu Ateş üfleyerek sönmez
bedava chopou-moting neden düşünülmüyor hem sol kanat hem forward mevkinde oynayabilir.
Frikikten ne çakmış öyle, darısı bizim takıma.YouTube frikikten gol attıktan sonra genelde takla atıyo maıcon
YouTubeFrikikten ne çakmış öyle, darısı bizim takıma.
Selcuğun yerinde olsam frikik için topun başına gelmem, dayak yiyebilir.
Bu Ateş üfleyerek sönmez
ohohohohohhoho o ne lan öyle, ayı volkanın kalması şimdi daha güzel oldu
sag fegouli,sol konoyplanka.sag kanat için recep ve yunusta var.Sinanin gittigini dusunursek kanat oynayabilecek tek oyuncumuz Garry kaliyor. Yasin ancak yedek kalir.
Sanki her 2 kanada da adam gerekiyor ama sag kanat bombos kaldi.
Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil
Adam daha oynamadan elde patlatma bradır durHadi belhanda elde patladı diyelim, hadi aşdığın parayada satamıyorsun, 3e 4e verelim o bile kardır diyorsun. Yahu senelik bu adama 3.5 milyon euro. Kim verecek o durumda, hiç düşündülermi sanmıyorum...
Carole kalacaksa sadece sağ bek alınacaksa stoper şart. Maicon +eldeki stoperlerden herhangi biri maiconu katil eder. Hele Carole tek başına gol yedirirBugün sistem olarak hem 3 lü hem 4 lü oynadık. İlk olarak defansif kurgumuz;
----------------Muslera---------------
Linnes---Maicon--Ahmet---Carole
----------Tolga----Donk------------
Sinan--------Belhanda-------Garry
-----------------Eren-----------------
Hücumsal organizasyonlar da;
---------------Muslera--------------
----Maicon---Ahmet---Carole----
Linnes----Donk---Tolga---Garry
----------Sinan---Belhanda-------
----------------Eren-----------------
Rakip hücum yaparken defansı 4'lüyoruz ama hücuma çıkarken Linnes sağ kanat bek oyuncusuna dönüşüyor carole'da çakılı oynayınca defans 3'lü biçime dönüyor bu sene yani sol bek alınmazsa sebebi bu olacaktır. Ama açıkçası carole yerine mutlak ama mutlak üstünde bir bek almalıyız.ley: