Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
10 numara pozisyonu için Belhanda’yı renklerine bağayan ve Sneijder’le yolları ayırmaya hazırlanan Galatasaray’da sürpriz bir isim daha gündeme geldi. Sarı-Kırmızılılar, forvet arkası oynayan bir başka yıldız Ben Arfa’yı gözüne kestirdi. Tudor planlarda değişikliğe gidebilir

Galatasaray’da Hatem Ben Arfa sürprizi... Uzun süre Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın transfer gündeminde yer alan Fransız futbolcu, bu kez de Sarı-Kırmızılılar’ın radarına girdi. İddiaya göre Galatasaray, 30 yaşındaki yıldızı renklerine katabilmek için, kulübü PSG ile temasa geçti.
Galatasaray'da Ben Arda surprizi!

Ben ARDA H.O

Daha ismini yazamıyor adamlar.

renkdaş kapa bildirildikten sonra bunları çok konuştuk sen yok muydun o sıralar burada

Ne biliym kanka belki bi umut diye sustum ama ilk maçtanda konuşmak ne kadar doğru olur bilinmez, biraz pısırık gibi geldi bana. 10 numarada hayatta oynayamaz baksana. Ben arfa ya gömmeliydik parayı bence

Feghouli.. Ben Arfa.. Konoplyanka
................... Gomis......................

Harikulade...

Bizimkilerin feg i getirebilecegini sanmiyorum..sneijder olayi bastirilsin diye ortaya atilmis isim bein saglam diyoruz ama kono imzaladi diyordu en son

bu yunus akgünmüş, recep gülmüş falan bence pek heveslenmeyin. geçen sene de ibrahim, mibrahim 1-2 tane daha eleman vardı. burda gene benzer yorumlar yapılıyordu. sonra noldu o çocuklara. yok olup gittiler herhalde. bu sene hiçbirinin ismini duymuyoruz. gönül ister yetenekli, kaliteli oyuncu çıksın ama ihtimal çok düşük

Bizimkilerin feg i getirebilecegini sanmiyorum..sneijder olayi bastirilsin diye ortaya atilmis isim bein saglam diyoruz ama kono imzaladi diyordu en son

Bence feg özellikle gelecek, geldiği günde sneijder'le yolların ayrıldığı duyurulacak bence planlanmış bir hamle gözüküyor. :oley:

bu yunus akgünmüş, recep gülmüş falan bence pek heveslenmeyin. geçen sene de ibrahim, mibrahim 1-2 tane daha eleman vardı. burda gene benzer yorumlar yapılıyordu. sonra noldu o çocuklara. yok olup gittiler herhalde. bu sene hiçbirinin ismini duymuyoruz. gönül ister yetenekli, kaliteli oyuncu çıksın ama ihtimal çok düşük

oynatmadan nerden bilecen.... nigga

Feghouli yeterli beyler

Garry'nin ne kadar istekli oldugunu bugun izledik,yillardir topa dokunmamis gibi saldiriyordu bitmek bilmeyen enerjisi ile

Feghouli-Belhanda-Garry

Gayet iyi bir üclü olur bence

Valla portakalı soymadan içindekini bilemezsin yeğen. Kaliteli topçularla çalışarak kendilerini geliştirebilirler. Ben kupa maçlarında bu çocuklardan çok şey bekliyorum

F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Takimda bariz bir sekilde tempo farki var

Hucumda eksigimiz var cünkü Belhanda disinda o bölgede yeni bir adam yoktu.

Gomis,Feghouli ve bir 8 numara transferinden sonra ofans anlaminda daha iyi bir takim olacagiz bana göre.

Takim halinde oynamamiz sevindirici,birbirinden kopuk bir takim yok.

Takimda bariz bir sekilde tempo farki var

Hucumda eksigimiz var cünkü Belhanda disinda o bölgede yeni bir adam yoktu.

Gomis,Feghouli ve bir 8 numara transferinden sonra ofans anlaminda daha iyi bir takim olacagiz bana göre.

Takim halinde oynamamiz sevindirici,birbirinden kopuk bir takim yok.
Bugün leşçuk oynadı mı? Özetlerde göremedim

F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt