Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gomis ve Belhanda henüz uyum sağlamamış bu net, özellikle Belhanda çok yabancıydı oynadığı sürede.

takımdan acilen dehlenmesi gereken tobcular

-c.gonen
-e.iscan
-s.kaya
-h.balta
-t.camdal
-cavanda
-de jong
-donk
-u.gundogan
-o.kayar
-y.oztekin
-sneijder
-e.adili
-v.pala

açılan net maaş bütçesi: 17m

+yaklaşık 5m bonservis geldiğini varsayarsak

>>22m

*bonuslar dahil edilmemiştir

Son düzenleme:
Farkındamısınız bugün adını bile telafuz edemedigimiz takım bile dünya kadar gol kaçırdı hala diyorum bu takıma en az 6 transfer şart yoksa ostersund a bile elenebiliriz isteyen bana kızsın ama gercekten elenebiliriz

Farkındamısınız bugün adını bile telafuz edemedigimiz takım bile dünya kadar gol kaçırdı hala diyorum bu takıma en az 6 transfer şart yoksa ostersund a bile elenebiliriz isteyen bana kızsın ama gercekten elenebiliriz

Hakikaten biraz işler rayından çıkarsa elenebiliriz ama tatminkar bir oyun oynamadan da olsa eleyeceğimizi düşünüyorum.

Öte yandan bana göre de 6 yeni oyuncu lazım. Bek, kanat, orta saha komple yok.

Takimda bariz bir sekilde tempo farki var

Hucumda eksigimiz var cünkü Belhanda disinda o bölgede yeni bir adam yoktu.

Gomis,Feghouli ve bir 8 numara transferinden sonra ofans anlaminda daha iyi bir takim olacagiz bana göre.

Takim halinde oynamamiz sevindirici,birbirinden kopuk bir takim yok.

Dunku macin bana soyledigi seyler:

1. Gomis basta olmak uzere bizler Sneijderi cok arariz.

2. Koray orijinal yerinde ilk kez oynadi ve o bolgenin topcusu oldugunu ispat etti.

3. Bu savunma ile Maicona ragmen en az gecen seneki kadar gol yeriz.

4. Belhanda 3.3 milyon maas alacak ve 10 milyon bonservis odenecek topcu degil. 10 numara hic degil.

5. Selcuk olmadigi zaman takimin temposu artiyor Tolga gibi bir futbol öküzüne ragmen!

6. Carole ile linnes ile olmaz bu isler.

Akli olan bu takima 1 stoper, 2 bek (sag-sol) , 2 merkez orta saha ve 1 golcu olmak uzere (Erene guvenemeyiz) toplam 6 oyuncu alir ve Sneijderi tutup Selcugu yollar.

Bunlar olmazsa tudor ilk yari sonunu goremez.

Bunlarin iyi tek tarafi olabilir o da sene sonu kongre capsiz dursunun sonu olur!!

Beyler, biraz beyin fırtınası yaptım. Belhanda, Selcuk'un yerine nasıl olur sizce?

Takımın kreatif oyuncu eksikliği var
Öyle biri gelmezse gomisten falan performans beklemeyin
Gary ve yasinle olmaz kanatlar
Yasin hala geçen seneki Galatasaray var gibi oynuyor
Boşta 2 kere gomis e pas vermedi

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

belhanda overrated diye tabir edilebilecek bir oyuncu. 10 nunara desen değil, ne çok asist yapar ne çok gol atar. kanat desen değil, 8 numara desen değil defansif eksiklikleri var.
malesef bir kazık loading bize. ilk hoca değişikliğinden sonra kadrodan gönderilmek için uğraşılır.

F3111 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Futbolda en etkili sekilde oyun merkezde kurulur, orta saha cizginin arkasinda, atak organizasyonlarini baslatirsin. Bu organizasyonu bozmak icin cift forvet ile oynuyorsan, ikisinin. Tek forvet ile oynuyorsan, forvet ile forvet arkasinin orada uyguladiklari baski cok önemli.

Eger o bölgede, rakip takim yürüyerek forveti, ve forvet arkasini gecebiliyorsa, orta sahanin, ve sonrasinda defansin isi cok zordur. Cünkü artik organize bir sekilde hücum eden bir rakibi, bozmak zorunda kaliyorlar. Bu cok güc gerektiriyor ve zor bir görev.

Fakat, merkezdeki baskidan dolayi, rakip takim oyununu dogru düzgün organize edemeden, cikmaya calisirsa, o vakit orta saha ve defansin görevi rahatlar. Cünkü d-orgganize bir atagi kesmek daha kolaydir.

Gomis´de ve Belhanda´da gözüme carpan ilk olay sürekli ayaklarini, rakiplerin arasina sokmalari. Top kapma pesindeler, rakibe daliyorlar. Bu sekilde oynamaya devam ederlerse, Galatasaray savunma acisindan cok rahatlar.

Kanatlara gelirsek Rodriguez zaten cok caliskan, kücük bir Thunderbolt gibi. Cok enerjik, hem ileride, hem geride. Yasin´de cok calisiyor. Ama ikisi birlikte paket olarak bitiricilik konusunda eksik kalirlar. Yani bir tane transfer oraya cok net zorunluluk.
Sinan Gümüs ise maalesef hala caliskan degil, ve ancak top geldiginde oynamak istiyor. Tudor bu sekilde kendisini barindirmaz kadroda.

Maicon´u bende cok begendim. Ama ben takimda da bi degisiklik gördüm pozitif anlamda.

Bu degisiklikler bazi detaylarda gizli. Mesela sahaya yerlesme anlaminda pozitif anlamda degisim gördüm.

Oyuncularin genelde hep pasa müsait oldugunu gördüm. Bunu yapmak düsünüldügü kadar kolay degildir.

Her daim bosta pasa müsait olmak icin takim olarak cok kosmak gerekir. Bu dikkatimi cekti.

Hücuma kalkarken 3´lü defans, rakip hücumdayken 4´lü, bazen 5´li defansa dönüyoruz.

Rodrigues Bruma´nin ilk yilini hatirlatti bana. Süratli, kivrak ama bitiricilik kötü.

Linnes´i zaten begeniyorum ben. Türkiye´de bu tip adamlarin kiymeti bilinmez. Cünkü ülke olarak futbol bilmiyoruz.

Tolga Cigerci cok iyiydi. Iyi bir alternatif olur formunu bozmazsa.
Linnes tam bir çöp.

Carole ve linnes oynarsa çizin bu seneyi de

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

IMG_1046.webp

Ben Arda Hayirli olsun

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt