- 12 Haziran 2015
- 36.287
- 31.966
- 2.693
kaliteli tobcu oldugunu geldiğin günden beri hep savunmusumdur. sakatlanmasa, belki de suan ilk 11'e banko yazabilirdik
Yaşı henüz genç, istikrar yakalarsa hala 11'e banko olma şansı var.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kaliteli tobcu oldugunu geldiğin günden beri hep savunmusumdur. sakatlanmasa, belki de suan ilk 11'e banko yazabilirdik
Çocuğun geldiğinden beri kendini göstereceği bir ortam da olmadı zaten. 6 ayda bir td değişti. Haliyle her gelen garantici davrandı, Koray hep 2.plana atıldı. Belki bu sene Tudor bir şans olabilirkaliteli tobcu oldugunu geldiğin günden beri hep savunmusumdur. sakatlanmasa, belki de suan ilk 11'e banko yazabilirdik
takımdan acilen dehlenmesi gereken tobcular
-c.gonen
-e.iscan
-s.kaya
-h.balta
-t.camdal
-cavanda
-de jong
-donk
-u.gundogan
-o.kayar
-y.oztekin
-sneijder
-e.adili
-v.pala
Farkındamısınız bugün adını bile telafuz edemedigimiz takım bile dünya kadar gol kaçırdı hala diyorum bu takıma en az 6 transfer şart yoksa ostersund a bile elenebiliriz isteyen bana kızsın ama gercekten elenebiliriz
Ya algı yönetimi yapma adamlar sıcak karşılandı diyordu ne imzalaması. Konop ile ilgili hiç imzalandı demediBizimkilerin feg i getirebilecegini sanmiyorum..sneijder olayi bastirilsin diye ortaya atilmis isim bein saglam diyoruz ama kono imzaladi diyordu en son
Takimda bariz bir sekilde tempo farki var
Hucumda eksigimiz var cünkü Belhanda disinda o bölgede yeni bir adam yoktu.
Gomis,Feghouli ve bir 8 numara transferinden sonra ofans anlaminda daha iyi bir takim olacagiz bana göre.
Takim halinde oynamamiz sevindirici,birbirinden kopuk bir takim yok.
yanına çapa bir zenci dm ile olur gibime geliyorBeyler, biraz beyin fırtınası yaptım. Belhanda, Selcuk'un yerine nasıl olur sizce?
yanına çapa bir zenci dm ile olur gibime geliyor
Linnes tam bir çöp.Maicon´u bende cok begendim. Ama ben takimda da bi degisiklik gördüm pozitif anlamda.
Bu degisiklikler bazi detaylarda gizli. Mesela sahaya yerlesme anlaminda pozitif anlamda degisim gördüm.
Oyuncularin genelde hep pasa müsait oldugunu gördüm. Bunu yapmak düsünüldügü kadar kolay degildir.
Her daim bosta pasa müsait olmak icin takim olarak cok kosmak gerekir. Bu dikkatimi cekti.
Hücuma kalkarken 3´lü defans, rakip hücumdayken 4´lü, bazen 5´li defansa dönüyoruz.
Rodrigues Bruma´nin ilk yilini hatirlatti bana. Süratli, kivrak ama bitiricilik kötü.
Linnes´i zaten begeniyorum ben. Türkiye´de bu tip adamlarin kiymeti bilinmez. Cünkü ülke olarak futbol bilmiyoruz.
Tolga Cigerci cok iyiydi. Iyi bir alternatif olur formunu bozmazsa.
Katılıyorum. Maicon hem stoper hem de sağbekti maçta.Linnes tam bir çöp.
Carole ve linnes oynarsa çizin bu seneyi de
Sent from my SM-G925F using Tapatalk