Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu anki takımda sadece ileri 3lüyle etkili olabiliyoruz. Ön tarafa kimi alırsak alalım arkadan destek gelmediği sürece hucum oyunumuz gelişmeyecek bence. Onun için en az bir ofansif bek ve çift yönlü ortasaha acil almamız gerekiyo.

Gomis ve Belhanda henüz uyum sağlamamış bu net, özellikle Belhanda çok yabancıydı oynadığı sürede.

Belhanda hala alışamamız doğrudur renktaş ama bence etrafındaki adamlar futbola yabancı Garry'yi bir kenara koyuyorum enerjisine sağlık adam gibi oynadı

Adamın arkasında Tolga-Donk önünde Eren sağında Yasinin-Sinan vardı Gomis-Feghouli ve adam gibi bir 8 numara gelirse olur bu iş bence

Bu takıma 2 bek şart kesinlikle Linnes ve Carole 'e güvenilmez

Hücum anlamında kesinlikle Yasin-Sinan'la filan olmaz Fehouli şart bize + Elimizde imkan varsa Eren yerine 1 forvet daha düşünülebilir

Orta saha için kesinlikle oyunu yönetecek bir 8 numaraya ihtiyacımız var

Futbolda en etkili sekilde oyun merkezde kurulur, orta saha cizginin arkasinda, atak organizasyonlarini baslatirsin. Bu organizasyonu bozmak icin cift forvet ile oynuyorsan, ikisinin. Tek forvet ile oynuyorsan, forvet ile forvet arkasinin orada uyguladiklari baski cok önemli.

Eger o bölgede, rakip takim yürüyerek forveti, ve forvet arkasini gecebiliyorsa, orta sahanin, ve sonrasinda defansin isi cok zordur. Cünkü artik organize bir sekilde hücum eden bir rakibi, bozmak zorunda kaliyorlar. Bu cok güc gerektiriyor ve zor bir görev.

Fakat, merkezdeki baskidan dolayi, rakip takim oyununu dogru düzgün organize edemeden, cikmaya calisirsa, o vakit orta saha ve defansin görevi rahatlar. Cünkü d-orgganize bir atagi kesmek daha kolaydir.

Gomis´de ve Belhanda´da gözüme carpan ilk olay sürekli ayaklarini, rakiplerin arasina sokmalari. Top kapma pesindeler, rakibe daliyorlar. Bu sekilde oynamaya devam ederlerse, Galatasaray savunma acisindan cok rahatlar.

Kanatlara gelirsek Rodriguez zaten cok caliskan, kücük bir Thunderbolt gibi. Cok enerjik, hem ileride, hem geride. Yasin´de cok calisiyor. Ama ikisi birlikte paket olarak bitiricilik konusunda eksik kalirlar. Yani bir tane transfer oraya cok net zorunluluk.
Sinan Gümüs ise maalesef hala caliskan degil, ve ancak top geldiginde oynamak istiyor. Tudor bu sekilde kendisini barindirmaz kadroda.

Yasin'i geçen sene bu yüzden savunmuştum ben. Bruma, Sneijder, Podolski, Selçuk gibi fazla baskı yapmayan adamla oynuyosan ileride yeteneksiz de olsa bi kaç tane çalışkan adam lazımdı ki o da yeterli gelmiyodu zaten. Karşımızdaki rakip 3. lig takımı bile olsa gol atması gerekiyosa bizi mutlaka baskı altına alıyodu. Sebebi de yukarıda detaylı olarak yaptığın açıklamadan kaynaklanıyodu bana göre.

Bu sene henüz maç izleyemedim ama eğer önde Gomis ve Belhanda dediğin gibi basıyosa, yanda Garry ve arkada bi ön liberoyu da katarsak ön hattın baskısı yeterli olabilir gibi geliyo bana. Bu durumda aslında ortasaha ve kanata daha iş bitirici adam alıp arkaya çakılı bek yerine kendi kanadını ileri geri komple kullanabilen beklerle rakiplere nefes aldırmayan bi takımımız olabilir diye düşünüyorum.

Bu arada forumda büyük bölümün yazdığı fikirle desteklenmeyen boş mesajların aksine savunduğun düşünceyi çok iyi açıklıyosun. Emeğe saygı babında belirtmek istedim.

Son düzenleme:
Bu ne ?
18465d5614a18d148070f19b6ab3329c.jpg

Sparta Prag Semih'i neden istesin yalan haberdir diye düşünürken Ujfalusi reisi unutmuşuz. Semih için referans olmuş, adam bizden ayrıldı ama hâlâ Galatasaray'ın başarısını düşünüyor helal olsun

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

willian araonun sözleşmesi 2018de bitiyomuş,alırız.zorlanmayız.

PSG, adı Manchester City ile anılan Dani Alves'le anlaşmaya vardı. (L'Equipe) https://twitter.com/demarkesports/status/883887181177147392/photo/1

Adamlarda üst düzey üç tane sağ bek olmuş oldu. Ve bu üç adam dünyanın her takımında banko oynar. Meunier -Alves - Aurier.

Aurier veya Menuier'den birini bize kiralasınlar. İnanılmaz güzel iş olur. Yönetime mesaj falan atalım bir şeyler yapalım gerçekten süper iş olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt