Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Katılmıyorum . Sürati , top kontrolü , özgüveni.

İlk sene kendisini 11'e yerleştiren fark oluşturan tüm avanajları şuan dezavantaj gibi onun için.

İkinci paragrafa ise imzamı atarım.

Yasin'i yunanlara yollasak adami tanri ilan ederler o ligde kral muamelesi görür. Garry cok düz bir adam, tek hizi göze batiyor. Son vuruslari asiri kötü.

edit

Moderatör tarafında düzenlendi:
umarim Gomis hazir olur Östersunds macina kadar

Volkan
Caicara Ched Epureanu Clichy
Mahmut Emre
Visca Sneijder Cengiz
Adebayor

TD: Avcı

Vay anasını.

Devlet filan diye ne kadar konuşulursa konuşulsun bu adam vizyonlu. Biz ne takımalr gördük devlet desteği alan. Ankaragücü, Kocaelispor, Antepsor vb. 3 büyüklere devlet desteği zaten malum. Ama adamalr ciddi başarılı ve kalıcı oldular.

Volkan
Uğur
Chedjou
Epureanu
Clichy
Emre
Mahmut/Transfer
Sneijder
Elia/Visca
Cengiz
Adebayor

Adamlar bunu düşünüyor. Biz

Muslera
Linnes
Serdar
Maicon
Carole
Selçuk
Tolga
Yasin
Belhanda
Garry
Gomis

İle 4 gün sonra maça çıkacağız.

Beşiktaş 2 senedir şampiyon

Fabri
Gökhan(Beck)
Marcelo
Pepe
Adriano (Caner)
Atiba (Tolgay)
Oğuzhan
Quaresma
Talisca
Babel
Aboubakar (Gignac/Tra)

düşünüyor.

Fenerbahçe 11'i yeteneksiz diye Valbuena - Mehmet alıyor biz Sneijder-Bruma-Podolski hattını dağıtıp takımın tek is yapan bölgesini yok ediyoruz. Seneye ciddi KÜME tehlikesi yaşarız mevcut kadro ile.

SM-N9000Q cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Dün gördükki tolga sade ve sadece 6 numara oynayabiliyor , donk ile oynarken bile geride kendisi kaldı donk u ileri attı tudor, ve işinide gayet iyi yaptı dün. Ben gayet beğendim şahsen.

Herkes ön libero istiyor öncelik olarak ama bana sorarsanız 8 numara daha elzem.

Topu Selçuk gibi ayagında eveleyip gevelemiyecek, hızlı set hücumlarıyla yeri geldiğinde belhandaya ya da kanatlara aktarabilecek yahut driplingle karşı kaleye kolayca dalabilecek adam lazım. Aklınıza şuan tek bir kişi geliyor dimi söylenenlere bakılırsa. Evet aynen işte o.

LEMİNA !

Volkan
Caicara Ched Epureanu Clichy
Mahmut Emre
Visca Sneijder Cengiz
Adebayor

TD: Avcı

Vay anasını.

Devlet filan diye ne kadar konuşulursa konuşulsun bu adam vizyonlu. Biz ne takımalr gördük devlet desteği alan. Ankaragücü, Kocaelispor, Antepsor vb. 3 büyüklere devlet desteği zaten malum. Ama adamalr ciddi başarılı ve kalıcı oldular.

ankaragücüne devlet desteğini geçtim

bariz devlet kösteği oldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt