Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hayır fenerde düzelme ihtimalide yok maalesef.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fener'in transfer yapamaması elini çok bağlıyor doğru. Bence de düzelmeleri zor. Ama mevcut karoalrı eşit şartlarda koysak bizden daha fazla transfere ihtiyaçları olduğu söylenemez. Bizi şu an 8-9 transfer paklarken onlar 5-6 transferle baya mesafe katedebilirler.

Ha bana sorarsan bunlar bu seneki en dezavantajlı takımlar şu anda. O kadronun şampiyon olacak dominasyonu göstermesi çok zor.

Zlatko Junuzovic yaptigi basin toplantisinda Trabzonspor'un teklifi çok iyi olmasina ragmen reddettigini açikladi.

2 senedir 6. Ve 4. Okurkende o vardı ona ne diyeceksin necati KARDEŞ?

sampiyon oldun mu oldun daha neyin cevabini bekliyorsun
cedculu bir defans ile sampiyon olmak imkansiz degil

Son düzenleme:
Diosgyor maçında süre alamayan Cavanda, hocasıyla tartıştı. Bunun üzerine Tudor, oyuncuyu kadro dışı bırakma kararı aldı. (Fanatik)

Feneri araya katmasan inandırıcı olurdu bu 1 , 2. Ise o cok iyi dedigin hücum hattı yüzünden 0 a yakın takım savunması ile elek yaptılar geçen sene bizi. Kendi sahanda anadolu takımların 3 gol yedin cikartamadin.

Onu da ifade ettim daha önce. Elek olmamızda payı var ama bu sene de aynısı olacak feghouli Belhanda Gomis den bir tek belhanda oyun içinde hareketli topsuz alanda. Hazırlık maçlarında yine Kaf toplarında ezilmiş hem de 3. Lig takımlarına hazır olmamak ile açıklanamaz bu. O takım en azından gol atıyordu seviyesi bizden asagida takimlara bu sene o da olmayacak hem kısır hem de gol de yiyen bir takım olacak 45-50 atıp 35-40 yersen şaşırmayın

SM-N9000Q cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Mönchengladbach, Riad Bajic için Konyaspor'a resmi teklif yaptı. Anderlecht ve Fenerbahçe de Bajic'e talip. (Faktor.ba / Bosna Hersek)

İnter'in kadro dışı kalan futbolcularındanı 2-3 adam almak lazım.

Daha 2 kanat 2 ortasaha 1 stoper 1 forvet 2 bek lazım bu takıma.

Sneijder basak isi niye konusuluyor bir anda? Aciklama mi yapti gumusdag?

Onu da ifade ettim daha önce. Elek olmamızda payı var ama bu sene de aynısı olacak feghouli Belhanda Gomis den bir tek belhanda oyun içinde hareketli topsuz alanda. Hazırlık maçlarında yine Kaf toplarında ezilmiş hem de 3. Lig takımlarına hazır olmamak ile açıklanamaz bu. O takım en azından gol atıyordu seviyesi bizden asagida takimlara bu sene o da olmayacak hem kısır hem de gol de yiyen bir takım olacak 45-50 atıp 35-40 yersen şaşırmayın

SM-N9000Q cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Katiliyorum buna, bu sene gol yükü tamamen Gomis'e binecek gibi duruyor. Ne Belhanda ne de Feghouli (tabi adami almadik bir de daha garanti) öyle aman aman gol atan adamlar degiller.

Bruma'nin yoklugunu cok pis hissedecegiz, buna katilmayanlar olacaktir ama Sneijder'in yoklugunu da cok hissedecegiz. Yasin oynarsa o gol atiyor falan da Garry tam gereksiz eleman, 4 gol falan atar diye tahmin ediyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt