Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Büyük takım olamazlar da Başkan ve Hoca olarak bütün ligin üstündeler. Avcı sezonun hemen ardından katıldığı programda içine doğmuş gibi Sneijder'i övmüştü.

Başkanları da az önce Cengiz, Visca, Elia, Sneijder hepsini birlikte oynatmak istiyoruz dedi. Bizim çapsızlar olsa bunlardan ikisi lüks diye anında gönderirlerdi :)

Hikaye abi, Sneijder Türkiye'de bizden başka takımda oynamaz nasıl ayrılırsa ayrılsın oynamaz. Bunu onlar da iyi biliyorlar sırf provakasyon başka bir şey değil. Hayalini kurabilirler eyvallah da şöyle alırız böyle oynatırız derlerse ben de h...ktir derim.

Belhanda ve Eren, ciddi bir sakatlıkları olmasa da antrenman kaçırdıkları için ilk Östersunds maçında görev alamayacak. (Futbol Arena)

göksel clichye o maası nasıl ödeyecek önce onu acıklasın

tayyipten paralar simdi akıyor oluk oluk elbet sonuda gelecek sarı fagot

video hakem gelirse ayvayı yiyecek olan seksomanyak fikonun tinerci takımı olacak mete kalkavan gibiler kuduracak

Trt de göksel gümüşdağ şino boşa çıkarsa alırız diyo

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bunlar sanki fenere topçu topluyor gibi.Düşünsenize fener ligden düştü ve başakşehir ismini değiştiriyor veya başakşehir kulübü kapatıp tüm iyi oyuncuları fenere veriyor.neyse pazar komplo teorimi de yaptım :asd22:

Maicon Serdar Ahmet Ozan stoper için yeterli en kötü Koray kalır umarım stoper falan almazlar

Strincici hic izlemedim ama bize uygundur diye düsünüyorum,üst düzey olmasada saglamdir,hirvatlar saglamdir,afrika kökenli güney amerikaliyla filan ugrasmayalim

Ulan 1 stoper ve 2 orta saha alin kanser olmak istemiyorum.

Katiliyorum buna, bu sene gol yükü tamamen Gomis'e binecek gibi duruyor. Ne Belhanda ne de Feghouli (tabi adami almadik bir de daha garanti) öyle aman aman gol atan adamlar degiller.

Bruma'nin yoklugunu cok pis hissedecegiz, buna katilmayanlar olacaktir ama Sneijder'in yoklugunu da cok hissedecegiz. Yasin oynarsa o gol atiyor falan da Garry tam gereksiz eleman, 4 gol falan atar diye tahmin ediyorum.

Belhansa montpellier'de 2 senede 25 gol atmış. Bir 12 gol bir 13 gol. Atamaz diye birşey yokta iyi organize olmak lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt