Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Katiliyorum buna, bu sene gol yükü tamamen Gomis'e binecek gibi duruyor. Ne Belhanda ne de Feghouli (tabi adami almadik bir de daha garanti) öyle aman aman gol atan adamlar degiller.

Bruma'nin yoklugunu cok pis hissedecegiz, buna katilmayanlar olacaktir ama Sneijder'in yoklugunu da cok hissedecegiz. Yasin oynarsa o gol atiyor falan da Garry tam gereksiz eleman, 4 gol falan atar diye tahmin ediyorum.
Yasin boşluktan gol atıyordu. Kendine pozisyon yaratan biri değil. O zeka yok. Bruma - Podolski yarattı kaç tane öyle golü var. Yaratıcı oyuncu olmazsa 2-3 gol atar ki 2.yari çok bariz düşüş yaşadı. Bir anda biterse kimse şaşırmasin. Eren zaten çuval gibi o dizler, kaslar falan toparlanmaz. Gomis giderse Belhanda vurdumduymaz mod açarak ciddi 13. 14. Falan bitiririz.

2010-2011 de bile Kewell-Baros-Misimovic vardı. Hiç bir zaman beğenmesem de kalbi ile oynayan Sabri gibi adamlar vardı. Linnes ve Casper CAROLE ile çok ciddi gol de yeriz her maç. En az 1 gol ile başlarız yine.

SM-N9000Q cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ali naci nerde lan feghouli'nin menajeri, hani cenk kamptan ayrilmisti lan

Twitterciler, Ben Arfa'yi getirmekte kararli.

Trabzonspor'un gündemindeki Junuzovic: "Trabzonspor'a gitmeyeceğim. Kararımı verdim. Werder Bremen'i çok seviyorum ve burada mutluyum."

Onu da ifade ettim daha önce. Elek olmamızda payı var ama bu sene de aynısı olacak feghouli Belhanda Gomis den bir tek belhanda oyun içinde hareketli topsuz alanda. Hazırlık maçlarında yine Kaf toplarında ezilmiş hem de 3. Lig takımlarına hazır olmamak ile açıklanamaz bu. O takım en azından gol atıyordu seviyesi bizden asagida takimlara bu sene o da olmayacak hem kısır hem de gol de yiyen bir takım olacak 45-50 atıp 35-40 yersen şaşırmayın

SM-N9000Q cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Alakası yok olmayacakta daha 1.5 ay var hazırlık için ve emareler ortada. En azından koşan basan bir takım olacağız bu kadar kolay gelemiyecek anadolu takimlari.

Sent from my SM-G935F using GSCimbom mobile app

Lukaku müthiş forvet bence, hatta yaş itibariyle şuan en iyisi, manu en sonunda turnayı gözünden vurdu. Yıllardır boş beleş stoperlere orta sahalara yığdılar parayı,

Transfer işlerini sadece bu Cenk mi yönetiyor ?

daha onca transfer ihtiyacı varken bu kadar yavaş ilerlenilmesi can sıkıcı
Yavuz kardeş sen son 10 yılda haziran ayında 3 yıldız aldığımızı hic gördün mü? Hayatımınız en hızlı transfer sezonu emin olabilirsin.

Sent from my SM-G935F using GSCimbom mobile app

Östersunds'un lig maçı 18.30'da S Sport'da.

Sinan,semih ve cenkden 5,6 milyon gelse ne güzel olur.

Bu takıma 2 bek, 2 orta saha, 2 kanat şart oğlu şarttır.Birisi dahi gelmesin yapılan hiçbir transferin anlamı olmaz.
Hatta 2 orta saha gelsin tudor mallık yapmazsa selçuk forma şansı bulamaz.Çünkü belhadada çok rahat 8 numara oynayacak potansiyel var. Bu bölgede selçuğu cebinden çıkarır.

Tabiki erenin durumuna göre forvet transferide yapılablir.

Fener'in transfer yapamaması elini çok bağlıyor doğru. Bence de düzelmeleri zor. Ama mevcut karoalrı eşit şartlarda koysak bizden daha fazla transfere ihtiyaçları olduğu söylenemez. Bizi şu an 8-9 transfer paklarken onlar 5-6 transferle baya mesafe katedebilirler.

Ha bana sorarsan bunlar bu seneki en dezavantajlı takımlar şu anda. O kadronun şampiyon olacak dominasyonu göstermesi çok zor.
fenerin ihtiyacı
kaleci-sağ bek-sol bek-8 numara-sağ açık-forvet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt