Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eski nobette bir yazi yazmistim, bizim alt yapidan 2 oyuncumuz var diye UEFA A listesine girecek olan (yanlis hatirlamiyorsam). Semih de simdi ayriliyor, bu demek oluyor ki alt yapidan 2-3 oyuncu A takim kadrosuna kesin olarak alinacak. Recep Gul ve Ozan kalacak gibi geliyor bana.
Atalay da katıla bilir. Sakatlık durumunu bilmiyorum gerci

Eski nobette bir yazi yazmistim, bizim alt yapidan 2 oyuncumuz var diye UEFA A listesine girecek olan (yanlis hatirlamiyorsam). Semih de simdi ayriliyor, bu demek oluyor ki alt yapidan 2-3 oyuncu A takim kadrosuna kesin olarak alinacak. Recep Gul ve Ozan kalacak gibi geliyor bana.
Eray malı da gitse keşke. Bu bahaneyle kaç senedir yatışta.

Son düzenleme:
32f76a763b831e2f1b3eba7e8541827d.jpg

Bence bu oyuncuların gönderilmesinin nedeni bu . Bu gençlere güvenmek

SM-A320F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Biglia'yı Milan'a 20M€ 'ya satmaya hazırlanan Lazio, Biglia'nın yerine Selçuk İnan'ı transfer etmek istiyor! (Webaslan)

Kulüpler kafayi yedi heralde

Transfer sihirbazı Dursun başkanım selcuku lazioya 15 milyona kitleyecektir.

Cenk, Semih ve Sinan için bir an evvel KAP bildirimi yapılmalı. Gittiklerine kimse inanamıyor doğal olarak.

Tartistigi adamlari gönderiyor diyorsunuz da bu avrupa'da böyle yani calistiginiz sirketlerde sirket sahibini gectim bölüm patronuna bir yanlisin oldugu zaman hemen kovulursun

TRANSFER : Cenk Gönen'in Malaga'ya transfer bedeli 800.000€ + bonus olarak netlik kazandı.

Artık o biat etme dönemi geçti, oyuncuların egosu teknik direktörlerin üzerinde

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Yemisim onlarin egosunu acikcasi. Galatasaray hepsinden büyük.

Oyuncu bana göre 10 Milyon da kazanabilir, ama karakterli olacak arkadas. Drogba hic artistlik yapti mi? Hagi yapti mi?

Büyük oyuncu alacaksin tabi, ama bu büyük oyuncular bile hocaya saygi duyacak. Öyle kafalarina göre hareket edemezler.

Dikkat edin, Mourinho gittigi her takimda o takimin yildizina tekmeyi basmistir. Herkese "Buranin agasi benim" mesaji vermistir.

Bu isler böyle yürür. Öyle Riekerink gibi "vur agzima al ekmegimi" hocalarla Türkiye´de basarili olamazsin.

Cünkü millet olarak artist insanlariz biz. Karsina bi yigit cikmadan kendimizi "dünyayi kurtaran adam" saniriz. Simaririz.

Takimin basinda astigim astik, kestigim kestik biri olacak ki, herkes adam olacak. Maalesef burasi Almanya degil, Isvec degil.

Valla fan boyutunda Aysal'cıyım ama Dursun'un şu Semih ve Cenk olayından ötürü kulübe girdi sağlamasını takdir etmek gerek. Başkası olsaydı en fazla maaşlarının yarısını kulübe ödetmek suretiyle gönderirdi.

Kalan sağlar;

Kaleci: Muslera
Sağ bek; Linnes, Tarık
Sol bek; Carole
Stoper; Maicon, Serdar, Ahmet, Koray, Ozan
6 numara; Tolga, Donk
8 numara; Selçuk
10 numara; Belhanda
Sol kanat; Rodrigues
Sağ kanat; Yasin, Recep.
Forvet; Gomis, Eren.

Tarık ile Donk'da postalanırsa 16 kişiyiz.

Tarih; 9 Temmuz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt