Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
acd85bd182c5d7b278adbb77b94953c8.jpg

kotu topcu olabilir
Ama iyi bir taraftar olduğuna eminim
Kesinlikle. Alt yapıda iken Batuhan ayısının sakatlaması üzerine yattığı hastanede Fener'li doktorun taburcu olduktan sonra Fener'e gel demesi üzerine çıkarmayın o zaman beni hastaneden demesiyle bunu çok önceden ispatlamıştı zaten.

Semih gitmez hemen arabeske baslamayin.

Yarın gitmediğini öğrenir gene kayariz sülalesine.

Selçuğu güzel bir bonservisle kitleyebilen yönetim ayakta alkışlanır

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Semih+Cenk'ten 3.6 milyon euro geldi.
Piyango oldu

Alnitak Alnilam Mintaka

Ben Igor Tudor´un taktik bilgisine birsey diyemem henüz, ancak futbolu ve Türkiye sartlarini iyi bildigine gercekten inaniyorum.

Söylenenler dogruysa ve gerceklesirse, cok dogru bir kadro mühendisligi olacak bana göre.

Tabi daha transferlere bakmak lazim. Dönemin sonunda daha saglikli yorum yapabiliriz.

Taraftar da basari istiyorsa, Igor Tudor´a güvendigini göstermeli ki oyuncular da bunun farkinda olsun.

Fatih Terim´den sonraki rahatlik bir son bulmali artik.

Semih kaya çok iyi tutkulu Galatasaray lı bencede. Ama taraftarlık başka mesele pro oyuncusu bambaşka bir mesele.
Metin Oktay olsa ismi futbolculuğu ama yetersiz olursa tekmeyi nazikçe vurulmalı

O dönem ki hatalarından ötürü şimdi yaptığı doğruları yok saymamalı. Ha şimdi de hatası yok mu? Yine var. Yapılan transferler için ödenen meblağların fazla olması yine hata ama Semih, Cenk ve Sinan konusunda iyi iş çıkardı adam.
Sneijder olayı ile tüm her şeyi -liyor maalesef. Jong-sneijder iyi kötü 10 milyon euro alabilecekken degersizlestirmesi yüz yılın hatası bence.

Semih kaya çok iyi tutkulu Galatasaray lı bencede. Ama taraftarlık başka mesele pro oyuncusu bambaşka bir mesele.
Metin Oktay olsa ismi futbolculuğu ama yetersiz olursa tekmeyi nazikçe vurulmalı

Bende öyle düsünüyorum. Futbolda gereksiz duygusalliga cok karsiyim ben. Ne cektiysek ondan cektik.

Ha oyuncu Totti gibi olur, Hagi gibi olur, Hakan Sükür gibi olur, vefa gösterirsin, duygusallik da yaparsin.

Ama Galatasarayli diye, altyapidan diye, yetersiz oyunculari takimda tutmaya cok karsiyim ben.

Oyuncular da kusura bakmayacak. Galatasaray´da oynamak isteyen de, 2 pas yapmayla Galatasaray´da kalinmayacagini bilecek, calisacak.

Biz Galatasarayli diye, biraz kosuyor, mücadele ediyor gibi gözüküyor diye, Sabri gibi Almanya 3.liginde kadroya giremeyecek adami milyoner yaptik bu ülkede.

Ali Can Yaycılı‏ @ac_yaycili

Ben Arfa için bildiğim tek şey; Transferi gündeme geldi araştırıldı ancak maaşının 6 milyon euro olması işleri imkansız hale getirdi

böyle sacma transferlerin arkasindan kosmayi birakalim zaten

Feghouli onumuzdeki hafta aciklansin artik fazla uzadi.

Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil

Tudor beyimizin (sözde) iyi ilişkiler içinde olduğu Juventus ve Chelsea den oyuncu getirebilecek mi acaba?

Sparta Prag ile anlaşan Semih Kaya, Galatasaray'ın tarihinde en yüksek bedelle gönderdiği Türk stoper olacak.

oha

Mariano-Maicon-Neto-Strinic
Leiva-Lemina
Feguli-Belhanda-Gary
Gomis​

Biraz yaşlı takım gibi duruyor ama aşırı tecrübeli olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt