Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence Tudor Sneijder'i dusunmuyor kadroda, yoksa kampa cagirmasi lazimdi diye dusunuyorum
Yonetim Sneijder karsilikli kozlarini oynuyorlar bence

Bi sanie bi sanie Anti Sneijderciler burdami .. birsey soyliyecek reis

DEUDDc0XYAERox3.jpg:large

[quote name="Sergen Zeren" post=9266781]ben burdakilerle dalga geçtim.sürekli aynı şeyi yazdıkları için.bence feghouli geldi artık.[/QUOTE]<br />
<br />
Nerede adam peki :) Zor gelmesi. Gelse çok iş yapar net.

1 hafta içinde gelecek. Sözleşme detaylarını görüşüyorlar.

GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sneijder'le Feghouli'nin ne alakası var? Semih'le Cenk gitti işte Feghouli 'nin bonservis parası da çıktı.

[quote name="Sergen Zeren" post=9266781]ben burdakilerle dalga geçtim.sürekli aynı şeyi yazdıkları için.bence feghouli geldi artık

Nerede adam peki :) Zor gelmesi. Gelse çok iş yapar net.

1 hafta içinde gelecek. Sözleşme detaylarını görüşüyorlar.

Kaynağın nedir ?

Son 2 senesinde oynadığı gibi sanırım. Tabii oynamak ister. Bulmuş enayi kulübü. Yattığı yerden kemiksiz 5M'u hangi salak verir başka. :asd22:

Kardeşim sen çok yanlış düşünüyosun
Tecrübelenmen lazım futbol düzeninde

Böyle adamların yerini biz dolduramayız, melo gibi adamı yedi bu taraftar o yüzden nefret söylemlerini bi kenara bırak zararı yine senin takımına olucak.

Ya Sneijder bu şekilde baskı yapıyor, yada yönetim değeri düşmemesi için çalışmalara başla demiş olabilir. Sonra Melo gibi son anda satılır mesela.

---------------Muslera
Mariano-Serdar-Maicon-Eliseu
-----------------Leiva
--------Belhanda-----Selcuk
Feghouli-------Gomis----Konop

Lucas Leiva demiştik gelmiş diyorlar

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

"Sneijder gonderiliyor diye igor ve takimin basarisizi olmasini istiyorlar" diyenler simdi siz de sneijder kaldi diye snejder ve takimin basarisiz olmasini mi istiyorsunuz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt