Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DEUGRVMXsAApAzH.jpg

Şu fegu da gelecekse gelsin artık kime inanacagımıza şaşırdık gelecekse gelsin gelmicekse bi ton işimiz gücümüz var :)

Leiva mı, venkör mü ?

O kadar eleştiri aldı adam sahip çıkan bir Gs taraftarı vardı oda sırtını döndü

Neymiş artık dinamik orta saha lazımmış

Neymiş Basan genç adamlar lazımmış

Çok duyduk kardeşim bunları emin olabilirsin

1 sene geçmedi adamı aradık

Hayır yalansa yalan diyin
Ben camianın iyiliği için yorum yapıyorum sonra pişman olan yine biz oluyoruz

Adamı aradığımız , Melo'ya sallayanlar olduğu gerçek. Ama mesela şuan Muslera'ya iyi konsantre olamıyor artık diyen falanı da gördüm.

Bütün taraftara mal etmemek lazım aradaki bozuk akortları.

Galatasaray, Ivan Strinic karşılığında Napoli'ye Sinan Gümüş'ü önerdi. [Area Napoli It - Özel]

İmbula lemina asamoah derken 1 günde ismi çıkan levia yımı alıoruz ? Size bişey diyim mi abi orta sahadan gene bi cacık olmaz

Leiva mı? Fena oyuncu değil ama tempolu, baskılı oyunun oyuncusu değil.

Bu Ateş üfleyerek sönmez
Arkayı temiz tutup oyunu kursun da arkadan. İleride yeterince kadar silahımız var.
Belh. Sneijder. Gomis. Rodriguez ve gelirse fegholi. Bek transferleri de önemli tabiki.

Adamı aradığımız , Melo'ya sallayanlar olduğu gerçek. Ama mesela şuan Muslera'ya iyi konsantre olamıyor artık diyen falanı da gördüm.

Bütün taraftara mal etmemek lazım aradaki bozuk akortları.

Bu yorumlar o dönem ki yönetime de yansıdı ve elde tutmak için bişey yapmadılar. Aynı bu şimdi ki durum yaşandı, biraz vefalı olmak lazım biraz çabalamak lazım.
Ölene kadar oynasınlar demiyorum ama gitmesinin bi vakti var.

Leiva tolga olmaz abi yaratici bi adam lazim bize.leivaya hayir demiyorum bu arada gelsin bizim orta sahalardan iki gomlek ustun

şu brezilyalı willian araio da iyi oyuncu onu alalım bari

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt