Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence şu an hala umutlu olmak için çok fazla neden yok. Sneijder hala net değil. Daha da karmaşık hala geldi. Ortasaha ve bek için beklenen adaylar tamamen düştü kalite olarak. Gidişatı düzeltecek akıl da yok gibi.

Bize hareketli ve oyunun iki yönünü oynayabilecek adam lazım. Leiva yi gecelim yoksa gecen sezonki sistem ile devam edeceğiz.

Sent from my Galaxy S8+ using GSCimbom mobile app

Bu yorumlar o dönem ki yönetime de yansıdı ve elde tutmak için bişey yapmadılar. Aynı bu şimdi ki durum yaşandı, biraz vefalı olmak lazım biraz çabalamak lazım.
Ölene kadar oynasınlar demiyorum ama gitmesinin bi vakti var.

Dediğim gibi yönetim tutmak istemedi , Melo'nun da aklı burda değildi. Hadi Melo gitti yerine alacağın adam Bilal ve Rodriguez olmamalıydı ki bence Rodriguez'e yazık ettik Melo'nun yerinde deneyerek.

Melo'yu yediler bilmiyomuş gibi konuşma yav
Ne ölene kadar şurda daha 2 sene aktif futbol oynar yapılan hataları tekrarlamaktan bıkmadı mı bu camia?

Son 2 seneyi göre göre niye dokunulmazmış,ilahmış muamelesi yapıyoruz bunu anlamak mümkün değil,Sneijder'e de kötülük şu yapılan.Neyse ya aman,sene içi suçlu Tudor olur Dursun olur kendine yine bir günah keçisi bulur taraftar.Galatasaray'ın başarısızlıktan daha önemli bir problemi var şu anda,taraftar kitlesi inanılmaz bölünmüş durumda.

Leiva Selçuk , Selçuk Tolga'dan da kötü olabilir. Çok uyuşuk oluruz.

Artık geçelim Transferlere

_______Transfer_Belhanda
Feghouli___ Sneijder ___ Ben Arfa
____________ Gomis

GSC App VIP Edition 1.0 ™

Arkayı temiz tutup oyunu kursun da arkadan. İleride yeterince kadar silahımız var.
Belh. Sneijder. Gomis. Rodriguez ve gelirse fegholi. Bek transferleri de önemli tabiki.
Katılıyorum, hayır demem ama demek istediğim, Tudorun kendi oyun stili hakkında yaptığı açıklamalara uyan bir oyuncu değil.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Leiva'yı istemiyorum o Brezilya'daki çocuğu alma riskine girerim

klopp adamı stoper oynatmış bu sezon hücumla hiçbir bağı kalmadı leivanın artık temposuda azalmış olacak ki stopere çekmişler adamı bize yaramaz

Ayrica ayni sistem ile oynamaya devam edeceksek Tudor niye takimin basinda? Sirf kondisyoner goruntusu verir. O yuzden bu tarz transferler beklemiyorum ve hatta daha genc adamlarin alinmasini istiyorum.

Sent from my Galaxy S8+ using GSCimbom mobile app

Dinamik orta saha lazım bize ofans ta problem yaşıcagımızı sanmıyorum fegu gelirse sneijder de oynucaksa tabi. Ama dinamik orta saha şart oğlu şart orta saha yol geçen hanı gibi olursa gene dünkü maçı gördük verdigimiz pozisyonları gene çok gol yiyen takımlardan biri oluruz

Son düzenleme:
Son 2 seneyi göre göre niye dokunulmazmış,ilahmış muamelesi yapıyoruz bunu anlamak mümkün değil,Sneijder'e de kötülük şu yapılan.Neyse ya aman,sene içi suçlu Tudor olur Dursun olur kendine yine bir günah keçisi bulur taraftar.Galatasaray'ın başarısızlıktan daha önemli bir problemi var şu anda,taraftar kitlesi inanılmaz bölünmüş durumda.

Son 2 senede kim iyi oynamış ki?
Ölü sezonda koşmadan asist yaptı adam

Hatalı mı hatalı ama elinde bi değer var sarper akitf oynayacağı 1-2 sezon daha var niye erkenden elden çıkıyo bu adam
Böyle yıldızlar kolay alınmıyo bu camia'ya vakti geldiğinde gidecek zaten erkenden postalama derdindeyiz

klopp adamı stoper oynatmış bu sezon hücumla hiçbir bağı kalmadı leivanın artık temposuda azalmış olacak ki stopere çekmişler adamı bize yaramaz

Katılıyorum gerçi Elmander'i de gelmeden son olarak ortasahanın oraya çekmişlerdi sanırım , belli de olmuyor.

Galatasaray menfaatini dusunen taraftar yonetimi destekleyip Sneijderin gitmesine goz yuman taraftar degil... Iyi futbolcularla kurulan bir takimda Sneijderin neler yapabileceklerini goren taraftardir... Galatasaray menfaatini dusunen taraftar o taraftardir. Hadi aglayin.

Sneijder son 2 sezon ne yapti diyenlere cevabimiz asagidaki ektedir ;

DEUMhfKXcAE-RFE.jpg:large

Leiva - Kucka falan olurdu ama yanında Selçuk oynayacaksa b2b şart oraya.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt