Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cropped_Gala2.gif

Ulan bu takım ne zaman rayına oturacak hala hiç birşey belli değil.ne Sneijderi de transferleri belli,Östersundu eleyeceğimize bile emin olamıyoruz.3 adamı Haziranda getirip 4-5'ini yollayıp olmuyor bu işler dahada hızlı olmalıydık.

Yahu Onur gerçekten anlamıyorum. Bu adam Galatasaray taraftarında nasıl bu kadar nefret uyandırır anlamıyorum. Resmen vefasızlık ediyorsunuz. Ha para diyeceksiniz ama bu kulüpte bedavaya oynayan bir kişi de görmedim zaten.

Adama uzun süredir mobbing ve son numara olayıyla terbiyesizlik yaptılar hala adam trip diyorsunuz. Size iş yerinizde şunalr yapılsa ağlaya ağlaya iş hukukçusu avukat ararsınız.

Valla sende sürekli istemeyenler başka takım taraftarıymış gibi ima ediyorsun ama aç twitter facebook'a bak bir sürü Galatasaray taraftarı görürsün Sneijder'i istemeyen.
Taraftar bu konuda bölünmüş durumda yani.

Sneijder geldiğinde forumda bu konuyla ilgili sevinç çığlıklarıyla dolu mesajlarımı bulursun ama bana göre gitmesi gerekiyor artık benim görüşüm bu.
2 senedir iyi değil özellikle geçen seneki performansı bence hiç iyi değildi

Yönetim süreci yönetemedi yazdım zaten üstte. Adam daha gitmeden numarasını başkasına veriyorlar, yeni transfer küfür yiyor, şimdi de kalabileceği şeklinde durum oluştu saçma sapan şeyler oluyor bu konuda :)

Ben gitsin derken adama tuhaf tuhaf davranışlarda bulunulsun demedim ki :D O yönetimin mallığı

Sino olsa da olmasa da su haliyle takim ilk 2 ye giremez kendi kendimizi oyaliyoruz ayrica sacma sapan bir sekilde Belhanda ya bilenenler var neymiş efendim duramazmış yok yuhalanirmis bilmem ne
Geciniz bunlari arkadaslar o çöp bu çöp diyoruz da bu çöpler takıma toplanirken ne yaptık? Hicbirsey. O yuzden 1 yillik sözleşmesi kalan Sino icin abartılı Belhanda soylemlerinde bulunmayin bu adama 8 milyon euro bonservis verildi yıllık da bilmem ne kadar para alacak hem de 4 yil!

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Son düzenleme:
1-Yenilikle alakası yok. Muslera'nın yerine kimse öneri yapmıyor mesela?

2 - Ben Arfa 3-4 sene burada olsa Sneijder orda olsa aynısını Sneijder için yazacaktınız. Antrenman sistemi , takım sistemi , başındaki hoca ile alakalı.

3 - Akla uygun tek açıklama Ben Arfa Tudor'un sisteme daha çok uyan bir stilde olur Sneijder'i çok aşırı paraya satamıyorsan.
1. Kaleciler bu olaydan pek nasibini almaz...çünkü kritik ve çok farklı bir mevki.

Ben yeni oyuncu görmek istiyorum şahsen.

2. Sneijder kaliteli oyuncu, lakin form düşüklüğünü görmemezden gelmeyin.
#WesTaraftarGözlüğünü çıkartın.

GSC App VIP Edition 1.0 ™

Albers kalacağını umuyorum demiş
Klüp idmanını yapabilirsin demiş

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Menajerinin aciklamalari da tahminimi dogruluyor, takimda kalacagi yok, Sneijder ve yonetim karsilikli kozlarini oynuyorlar
Yalniz Sneijderin de "Florya'da antrenman yapabilirsin' iznini sosyal medyadan bu sekilde lanse etmesi hic hos olmadi. Parayi alabilmek icin taraftara oynadigi cok acik
Bu kardesimiz Inter'de 1 yila yakin tek basina antrenman yapti, git denilmesine ragmen gitmedi oradaki parasini alabilmek icin. Ayni olaylari yasiyoruz.

Ya arkadaş siz saçmalamak için maddemi kullanıyorsunuz lütfen artık? 10 numarayı alıp vermişler başka oyuncuya, sen olsaydin nasıl karşılardın?
Sorun yok, evimide Belhandaya verebilirsinizmi derdin yönetime?

Adam bu olay oldugundan beri basına konuşup yönetime demagoji yapabilirdi ama yapmadı. Artık siz demagoji yapmayı bırakabilirsiniz!

''Mal yönetim bunun alt yapısını oluşturdu.'' demişim bu ne demek ? Suçun büyük çoğunluğu yönetimde diyorum zaten ama Sneijder'de kaprissiz biri değil yine bir ton sorun çıkabilir takım içerisinde bunu diyorum

baştan söyleyim gündemimiszde değil sadece merak
1f603.png
:D
bize gelse mesela iş yapar mı takip eden cevap versin? ::D https://www.transfermarkt.com.tr/daniel-amartey/profil/spieler/214056

Son düzenleme:
10 Numara bir kere Belhanda ya verildi.
Geri almak ayıp plur; ayrıca etik olmaz.

Sneijder €14 ile akar

GSC App VIP Edition 1.0 ™

Methiye düzme sadece hakkını ver yeter bence
1 sene bişey yapmamış adamları yeni transfer diye heyecandan bekliyo bazıları ama 1 senesi kötü geçen ( tüm takım iğrençti) sneijder'ı topa tutuyo.

Dediğim gibi bu adam inter'de böyle bi sezon geçirse ve yedek kalsa sen şimdi inter ile pazarlık halinde olurdun ve bu yaşta bu kulübe gelse taraftar kendinden geçerdi. Kendimizi kandırmayalım elde ki malzemeden sıkıldınız siz ve göndermek için uğraşıyosunuz.
Yanlış bi düşünce tarzı

TapaTalK

Muslera 6 senedir takımda niye gönderilsin diyen yok şu an?

Benim transferlerle falan işim yok,bekleyenlere dersin anlarım da şahsi olarak bunu kabul etmem mümkün değil.

Salt istatistik olarak bakarsan yanılırsın.Geçen sene eğer maçları izleyip yorumladıysan dediğimi anlarsın.

---------------gomis------------
yasin-------belhanda------garry
-----------donk----tolga---------
carole--maicon---koray---linnes
---------------muslera----------

transfer yapılmayacak gibi bir hava var bu kadroya alıstıralım kendimizi, en azından bir sol bek alınır umarım.

Koskoca Sneijder ne kozu ya böyle saçma iş mi olur? Zaten adamın arkasında bir destek var bunu sağır sultan bile duyar, kör bile görür, hani ne alaka yani sanki hiç ses seda yok da adam bir algı yaratmaya çalışsın, zaten destekleyen destekliyor. Bu saatten sonra yönetimin yalan söyleme lüksü kalmamıştır. Sneijder'in kendi planları var zırvası ile yollayamazsınız kimseyi, bizim planlarımıza uymuyor de bir kere sizden beklenmeyecek kadar doğru bir iş yapın anlayalım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt