Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yahu Onur gerçekten anlamıyorum. Bu adam Galatasaray taraftarında nasıl bu kadar nefret uyandırır anlamıyorum. Resmen vefasızlık ediyorsunuz. Ha para diyeceksiniz ama bu kulüpte bedavaya oynayan bir kişi de görmedim zaten.
Adama uzun süredir mobbing ve son numara olayıyla terbiyesizlik yaptılar hala adam trip diyorsunuz. Size iş yerinizde şunalr yapılsa ağlaya ağlaya iş hukukçusu avukat ararsınız.
1. Kaleciler bu olaydan pek nasibini almaz...çünkü kritik ve çok farklı bir mevki.1-Yenilikle alakası yok. Muslera'nın yerine kimse öneri yapmıyor mesela?
2 - Ben Arfa 3-4 sene burada olsa Sneijder orda olsa aynısını Sneijder için yazacaktınız. Antrenman sistemi , takım sistemi , başındaki hoca ile alakalı.
3 - Akla uygun tek açıklama Ben Arfa Tudor'un sisteme daha çok uyan bir stilde olur Sneijder'i çok aşırı paraya satamıyorsan.
O açıdan iyi sallamış harbiden.

Ya arkadaş siz saçmalamak için maddemi kullanıyorsunuz lütfen artık? 10 numarayı alıp vermişler başka oyuncuya, sen olsaydin nasıl karşılardın?
Sorun yok, evimide Belhandaya verebilirsinizmi derdin yönetime?
Adam bu olay oldugundan beri basına konuşup yönetime demagoji yapabilirdi ama yapmadı. Artık siz demagoji yapmayı bırakabilirsiniz!
Methiye düzme sadece hakkını ver yeter bence
1 sene bişey yapmamış adamları yeni transfer diye heyecandan bekliyo bazıları ama 1 senesi kötü geçen ( tüm takım iğrençti) sneijder'ı topa tutuyo.
Dediğim gibi bu adam inter'de böyle bi sezon geçirse ve yedek kalsa sen şimdi inter ile pazarlık halinde olurdun ve bu yaşta bu kulübe gelse taraftar kendinden geçerdi. Kendimizi kandırmayalım elde ki malzemeden sıkıldınız siz ve göndermek için uğraşıyosunuz.
Yanlış bi düşünce tarzı
TapaTalK
Uçak bileti bakıyordurFeghouli nerde lan
10 Numara bir kere Belhanda ya verildi.
Geri almak ayıp plur; ayrıca etik olmaz.
Sneijder €14 ile akar
GSC App VIP Edition 1.0 ™