Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1. Kaleciler bu olaydan pek nasibini almaz...çünkü kritik ve çok farklı bir mevki.
Ben yeni oyuncu görmek istiyorum şahsen.
2. Sneijder kaliteli oyuncu, lakin form düşüklüğünü görmemezden gelmeyin.
#WesTaraftarGözlüğünü çıkartın.
GSC App VIP Edition 1.0 ™
Muslera bi ara performans düşüşü yaşadı o ara muslera'ya neler dediler okudun mu bilmiyorumMuslera 6 senedir takımda niye gönderilsin diyen yok şu an?
Benim transferlerle falan işim yok,bekleyenlere dersin anlarım da şahsi olarak bunu kabul etmem mümkün değil.
Salt istatistik olarak bakarsan yanılırsın.Geçen sene eğer maçları izleyip yorumladıysan dediğimi anlarsın.
''Mal yönetim bunun alt yapısını oluşturdu.'' demişim bu ne demek ? Suçun büyük çoğunluğu yönetimde diyorum zaten ama Sneijder'de kaprissiz biri değil yine bir ton sorun çıkabilir takım içerisinde bunu diyorum
Tudor Sneijdersız yeni bir sistem yapmak istiyor demek ki.Ben Arfa yoksa sistemi Sneijder üstüne kurarsın. Bu çok net.
Tudor'a bu inisiyatifi verenin yüzüne tükürmek gerekir bu durumda.Tudor yeni bir sistem yapmak istiyor demek ki.
Ne yani T.D.'e talimat mı verecen bunu oynat; bunu oynatma diye...
GS kültürüne aykırı
Öyle zatenBelki WES taraftarlara oynuyor... baskı yapsınlar diye...
Herşey olabilir...This is Turkey
Tudor Sneijdersız yeni bir sistem yapmak istiyor demek ki.
Ne yani T.D.'e talimat mı verecen bunu oynat; bunu oynatma diye...
GS kültürüne aykırı
Galatasaray Teknik Direktör makamına saygı duymak şart.Tudor'a bu inisiyatifi verenin yüzüne tükürmek gerekir bu durumda.
Muslera bi ara performans düşüşü yaşadı o ara muslera'ya neler dediler okudun mu bilmiyorum
Sneijder bütün sezon güçsüz olduğu için bu söylemlerin olması çok doğal.
Dediğim gibi bu adam ölünceye kadar burda oynamayacak sadece zamanında gitmesi taraftarıyım ve 2 sene aktif futbol oynayabilir.
Bu yetenekte bi adamı erken yollayıp sadece pişmanlık yaşarız. Geçmişle yaşayan bir takımız biz biliyosun aynı hatalar olmadan insanları uyarıyoruz sonra pişman oluyolar.
TapaTalK
Belki WES taraftarlara oynuyor... baskı yapsınlar diye...
Herşey olabilir...This is Turkey
Galatasaray teknik direktörü kalibresinde birileri gelirse o koltuğa hak ettiği saygıyı görür. Galatasaray'a layık olmayan isimler orada bulunduğu sürecede var olan değerini de yitirir şu an olduğu gibi.Galatasaray Teknik Direktör makamına saygı duymak şart.
Bu kadro ya daha 3-4 transfer girer.