Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Milyonlarca Galatasaraylı var,birsürü insan var elbet laf atanlar olacak.Sen genele bakacaksın.

Melo'nun da gönderilmesi değil son gün gönderip yerine adam almaman bir hata.O da yönetimin mallığı.

1 sezon muslera'da güçsüz olsun geneli ona da laf eder merak etme.

O yönetim değil bizim genel yapımız bu. Boşlukları dolduramıyoruz o yüzden melo'yu arayacağımız aşikardı.

TapaTalK

Valla sende sürekli istemeyenler başka takım taraftarıymış gibi ima ediyorsun ama aç twitter facebook'a bak bir sürü Galatasaray taraftarı görürsün Sneijder'i istemeyen.
Taraftar bu konuda bölünmüş durumda yani.

Sneijder geldiğinde forumda bu konuyla ilgili sevinç çığlıklarıyla dolu mesajlarımı bulursun ama bana göre gitmesi gerekiyor artık benim görüşüm bu.
2 senedir iyi değil özellikle geçen seneki performansı bence hiç iyi değildi

Yönetim süreci yönetemedi yazdım zaten üstte. Adam daha gitmeden numarasını başkasına veriyorlar, yeni transfer küfür yiyor, şimdi de kalabileceği şeklinde durum oluştu saçma sapan şeyler oluyor bu konuda :)

Ben gitsin derken adama tuhaf tuhaf davranışlarda bulunulsun demedim ki :D O yönetimin mallığı

Yok gerçekten öyle bir imada bulunmadım bu kez. Ama adamı resmen şeytanlaştırıyorsunuz. Bu adam bu ülkeye gelen diğer oyuncualr gibi Guti gibi, Lincoln gibi bir davranışta bulunmadı bugüne kadar. Bakın Persie de canlı örnek olarak orada. Adam bence kesinlikle bişeyden kaçmıyor. Ama sürekli adamı aşağılama, sürekli kötülük yapacak algısını pompalama gayreti var. Ben buna itiraz ediyorum.

Ooo buralar daha cok karisir
Yonetim parayi verirse gider, vermezse hazir olun aylarca tek basina antrenman yapar Florya'da

deeeca64c20b78639f5ee45784dc2df8.jpg

Gesendet von meinem SM-G925F mit Tapatalk
Bunların işi de bizimkinden zor

1 sezon muslera'da güçsüz olsun geneli ona da laf eder merak etme.

O yönetim değil bizim genel yapımız bu. Boşlukları dolduramıyoruz o yüzden melo'yu arayacağımız aşikardı.

TapaTalK

Hoca da bulamadık Terim gelsin diyince höt zöt Terim ölse ne yapacağız diyor bu yıldız hastaları buna ne demeliyiz peki?

Melo 2 sene daha oynadı sonra gitti,ayvayı yedik demek ki.Ha 2 sene erken ha geç.Bu değişmeli bu kadar futbolculara bağlı bir kulüp olmamalıyız.

Galatasaray teknik direktörü kalibresinde birileri gelirse o koltuğa hak ettiği saygıyı görür. Galatasaray'a layık olmayan isimler orada bulunduğu sürecede var olan değerini de yitirir şu an olduğu gibi.
O makamın bir ağırlığı var.
Isimler önemsiz.

Saygı duyacaksınız !

galatasaray-igor-tudor-sneijder-karari.jpg

GSC App VIP Edition 1.0 ™

Wesley'in menajere tutuldum ben. Kıçı başı ayrı oynuyor.

Adam açıklama yaptı işte

Albers: "Umarız takımda kalırız. Biz de böyle umuyoruz. Wesley hala takımdayken Belhanda'ya 10 numaranın verilmesinden de çok rahatsızız. Hayatımda böyle bir şey görmedim. GS taraftarı Wesley'e muazzam destek verdi.

Bu menajer Sneijder geldiğinden beri sadece sıkıntı çıkarıyor

Bir süredir Instagram'dan taraftarlarımızca(!) kötü yorumlar alan Belhanda, Instagram hesabını kapattı.

mal ya bunlar

sno parasını almadan gitmeyecek bu çok net. o halde ondan faydalanmak en iyi çözüm. gönderirsek 4-5 milyon euro vermemiz gerekecek. u21 takımına gönderirsek boşu boşuna para vermiş olucaz. en iyi çözüm takıma tekrar dahil etmek. tabi bu tudor üzerinde baskı oluşturacaktır ama onunda sneijderi kullanmanın yollarını bulması lazım.

F3111 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Artik buyu bozulmus, bunu yaparsan Sneijder Tudor'u takmaz, takimda da kamplasmalari bitirmek icin gonderdigin onca futbolcudan sonra tekrar yeni kamplasmalar baslar bence

Leiva-Gokhan Inler ikilisi geliyor gibi

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Sneijder gitti Belhanda'dan da olduk harika Galatasaray taraftarı iş başında.

Yok gerçekten öyle bir imada bulunmadım bu kez. Ama adamı resmen şeytanlaştırıyorsunuz. Bu adam bu ülkeye gelen diğer oyuncualr gibi Guti gibi, Lincoln gibi bir davranışta bulunmadı bugüne kadar. Bakın Persie de canlı örnek olarak orada. Adam bence kesinlikle bişeyden kaçmıyor. Ama sürekli adamı aşağılama, sürekli kötülük yapacak algısını pompalama gayreti var. Ben buna itiraz ediyorum.

Bence şeytanlaştırma değil de bir ilahlaştırma ve buna karşı çıkanlar var.2-3 kişi dışında kimse Sneijder defolsun gitsin forma yüzü görmesin bacağı kırılsın vs. demiyor.

Noldu lan Sneijder mevzusu sabah gidiyor diyordunuz kulüpte kimse ne bok yaptığını bilmiyor resmen dingonun ahırı ile yarisir

Mesela Tudor'a daha kendi sezon başını görmeden sallayanlar var. Mancini'ye de yaptılar bunu.

Adam takımdaki bütün çöpleri yollatıyor bariz şekilde. Bir kendi yüklemeleriyle sezona geçelim.

Eleştirin sıkıntı yok ama bunun adı köstek olmak.

_____________Tolga
_____Transfer*____Belhanda
Feghouli____Gomis____Garry

*Imbula/Lemina

Yeterli olur.

GSC App VIP Edition 1.0 ™

Yönetim kendi topuğuna sıktı şimdi de Belhanda ya yazık ediyor. Yine sıvadı dursun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt