Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dursun 2 gram beyniyle cakallik yapip sneijder'i yollamaya calisti daha yazin ortasinda kulup karisti.. belhanda kufurlerden bunalip instagram'ini kapatmis, zaten duygusal bir adam, yetenekleri de sinirli, su dakikadan sonra katki vermesi cok zor eger 5'e falan verebilirsek hemen satabiliriz. Bu maasi kimse vermez gerci, kiralayıp 2 milyon eurosunu biz oderiz belki

Cok mantikli bir fikir, evet satalim hemen. Sneijder'i de gonderelim, sonra avcumuzu yalayalim :)

......
10fe6285877bd8cce17eb3a8726fa83f.jpg

rakip takimdaki oyunculara gösterdiğimiz ilgiyi,meraki kendi oyuncularimiza gösteremiyoruz senelerdir
Tek hatada, tek maçta, tek şutta bir Çok ismi sildik bir anda.
Telles,bruma(ilk zamanlari) emre,jose,denayer,tolga son zamanlardaki...
Bunlar iyi futbolcu olur kötü futbolcu olur ama formaya ayıbı olmadığı sürece tek hatada silmemek lazim.

Ki Belhanda'nin hatasi bile yok geldiginde haberi bile yoktur burda olan ortamin gerginliginden. Çok saçma bir taraftar profili var sosyal medyada malesef.

Daha fazla destek olmalıyız, sabirli olmalıyız bazı şeylere, baska Galatasaray yok.

Bu transfer dönemi aldığımız adamı satalım diyenler bile var sanki olabiliyormuş gibi :red:

Taraftara suc atmak da ilginc kafa, burasi turkiye ve taraftarin profili, dusunceleri asagi yukari belli. Bunu bilip ona gore davranmasi gereken yonetimdir. Taraftar bir kulubun en onemli dinamigidir, suclanamaz

Yoo Yönetim %60 suçluysa %40 suçlu taraftardır.

Belhanda'nın ne suçu var. Taraftar en önemli dinamik olabilir , ama bizim taraftar bu kafa yapısıyla anca dinamit olur kendi içinde patlar. Dediğim gibi Belhanda'ya sallayan en az yönetim kadar haindir.

kardeşim sneijder gitti mi kaldımı bir açıklama yapsınlar böyle kulüpmü yönetilir al başına belayı şimdi belhanda küserse bunun hesabını kim verecek

Hep Avrupa daki kulüpler gibi yönetilen bir kulüp olalım istiyoruz.

Taraftar yapısında başlayalım bence.

GSC App VIP Edition 1.0 ™

Belhanda da bizim sneijder'da bizim

Bizim şu ergen tayfadan kurtulmamız lazım

TapaTalK

Hiç birşey olmaz. Tudor liderlik göstermeli ve Sneijder'i de Belhanda'yı da kazanmalı. Beraber çok iyi bir ikili olacaklarını düşünüyorum. Yönetim beceremiyor. Tudor öne çıkmalı ve gerekeni yapmalı.

Sneijder gitse fesihi mesihi,taraftar tepkisi vs bir ton daha kaos var,Kalsa Belhandadan numarası alınıp sorun yaşayacaksın,Sneijderin yapacağı katkı belirsiz galiba bu senede 4.oluruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt