Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla takımda kalacağını açıklayan Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Sneijder, bu kararı kulübün verdiğini belirtti. Peki işin aslı nasıl?

Instagram hesabından yaptığı paylaşımda yönetimin kendisine takımda kalacağı haberini ilettiğini ve yarın sağlık kontrolünden geçip akşam antrenmana çıkacağını açıklayan Sneijder, geri döndüğünü belirtti. Ancak TurkFutbol.Com'un ulaştığı haberlere göre işin aslı öyle değil.

Galatasaray yönetiminin Sneijder'a haber yolladığı doğru. Ancak bu haber, her oyuncu için ritüel olan sezon başı sağlık kontrolü için. Sneijder bu isteği sosyal medyada 'Takımda kalacağım söylendi' şeklinde yayımladı ama sarı kırmızılı yönetimin tutumu aynı, Wesley takımda istenmiyor.

Tatilden menajeri ve avukatıyla birlikte dönen ve son yapılan toplantılarda "Bonservisimi verin gideyim, geçen seneden de alacağımı istiyorum" dediği bilinen Sneijder'ın, bu paylaşımı neden yaptığı bilinmiyor. Yapılan yorumlarda bu hareketin, yönetimi taraftarın önüne atma amacıyla olduğu belirtiliyor.

Galatasaray'da Sneijder belirsizliği devam ederken, yönetimin yapacağı açıklama merakla bekleniyor.
İşte Wesley Sneijder gerceği - Turkfutbol.com

Bu kadar söylenti arasından hala nasıl kulüpten açıklama gelmiyor anlamak zor gerçi kulübü yönetenler yönetmekten anlamayınca olacağı buydu :oley:

Demekki yönetim tarafından verilen bir karar. Turkfutbol kolpacı bir yayın organı maalesef

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Iman gücü yüksek bir ofans hattı olur:
Feghouli ^ Ben Arfa ^ Belhanda

Mutlaka gelmeli: فغولي

GSC App VIP Edition 1.0 ™

4e 5e alamazsin zaten onu diyom
west ham uefa tarafindan incelemede renktas elden cikaracaklar ve duyumlarin hepsinde west ham'in kabul ettiği soyleniyor
kendilerinin verecei imza parasini bizden odememizi istiyorlar o problem birde gelecek satıştan pay meselesi...
burdan sonra olmamasi sürpriz olur

b8ba707b358de84357a70d6fd14d66d3.jpg

GSC App VIP Edition 1.0 ™

west ham uefa tarafindan incelemede renktas elden cikaracaklar ve duyumlarin hepsinde west ham'in kabul ettiği soyleniyor
kendilerinin verecei imza parasini bizden odememizi istiyorlar o problem birde gelecek satıştan pay meselesi...
burdan sonra olmamasi sürpriz olur
Bu transfer yatar kank bosubosuna sneijderin gonlu edilmedi bugun

Bu transfer yatar kank bosubosuna sneijderin gonlu edilmedi bugun
sinan gidiyor ya ondan dolayi olur feg
Sinan zaten 3.5-4m ondan gelen paranin üstüne koyarak aliriz hatta imza için bence semih ve cenk'ten gelecek ödeme bekleniyor olabilir
Olur bence ya. Ümitliyim ben çünkü şart sag kanat

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt