Faruk Özkul
Büyük Kaptan
- 7 Eylül 2009
- 22.232
- 12.975
- 2.658
Beklenen Duyum geldi.
Fatih sağlam duyumcudur.
Feghouliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
GSC App VIP Edition 1.0 ™
üzerine senden saglamini görmemisim :asd22:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Beklenen Duyum geldi.
Fatih sağlam duyumcudur.
Feghouliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Salı pazarına gönderdi çarşamba pazarından döndüley:
patlama gücü var fegte.Feghouli'de biraz Hasan Şaş havası var..Vücut şekli çalım atma şekli gibi gibi..Tabi ki 2002 model Hasan'dan bahsediyorum..
manchestere geri göndermis diyor baslikta :asd22:
Iyimi bariKaderabek için 6 milyon euro teklif yapmışız.
Birakirmis kulübü de inanmıyorum benKaderabek hem potansiyelli bir oyuncu para da kazandırır 6m hiçbirşey onun için bıraksalar keşke
4-4 lük bir fb maçı vardı yıl 2000'di sanırım..o maçtaki performansı ve Milan'a kafa golü attığı zamanlar Hasan başka bir adamdı..Feghouli bu performasları bizde veremez bencepatlama gücü var fegte.
anidan hiz yapma.
tempo,
Belhanda'ya yazık diyenler. Taraftara değil Dursun ve Tudor'a yüklenin. Bu süreci bu noktaya getirenler tamamen bu iki isimdir.
Dedim alayı kuştur diye
Bizim sağlık ekip de çok fit
![]()
Aynen bu kaosu onlar çözerdiBizim için en iyi transfer Abdürrahim Albayrak olur..Adam ne zaman gelse şampiyon oluyoruz..
Dedim alayı kuştur diye
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Öyle olmadi işte oBizim ülkede herhangi bir kuruma başkan olmak ne kadar kolay yahu..Dursun özbek'i başkan olana kadar hiç duymadım..Adam birden geldi kondu başkanlığa
Sabri gibi yanıpatlama gücü var fegte.
anidan hiz yapma.
tempo,