Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DEWmZ6QW0AAfzMS.jpg

Belhanda instagram hesabını kapatmış kapattıranların eline sağlık .. Nasıl bi taraftar topluluğudur inanmak mümkün değil fenerliler olsa bu kadar yapamazdı.. Adam yebni gelmiş ana avrat küfürün haddi hesabı yok ayıp.. 1 sene sonra sneijder gider kaldığı son senede şampiyon olacağımızın garantisi yok. Ama beşlhanda yıllık 3.350 den 4 sene daha bizimle adamı küstürüp değersizleştirerek ne elde edeceğini umuyor bu aptallar sürüsü.. Sonra da vay dursun vah dursun .Arkadaş yeni krasiç yapma derdine düşmeyin bu adamı bu adam daha 27 yaşında daha sezon açılmadı ayıp yaptığınız sözüm ona taraftar adı altındaki cahil ve terbiyesiz insanlar yazık..

Fegulü geldi mi arkiler

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Cavanda solugu Burger Kingde almis kamptan uçtuktan Sonra Hahahaha

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Belhanda instagram hesabını kapatmış kapattıranların eline sağlık .. Nasıl bi taraftar topluluğudur inanmak mümkün değil fenerliler olsa bu kadar yapamazdı.. Adam yebni gelmiş ana avrat küfürün haddi hesabı yok ayıp.. 1 sene sonra sneijder gider kaldığı son senede şampiyon olacağımızın garantisi yok. Ama beşlhanda yıllık 3.350 den 4 sene daha bizimle adamı küstürüp değersizleştirerek ne elde edeceğini umuyor bu aptallar sürüsü.. Sonra da vay dursun vah dursun .Arkadaş yeni krasiç yapma derdine düşmeyin bu adamı bu adam daha 27 yaşında daha sezon açılmadı ayıp yaptığınız sözüm ona taraftar adı altındaki cahil ve terbiyesiz insanlar yazık..
Bu camia da öyle mahluklar var ki onlar için Galatasaray ın önemi yok maksat kendi beyinsizliklerinin ortaya çıkardığı ego tatmini. ŞEBEKLER....

sneijder muallak olduğuna göre ben arfa halen gündem de olabilir.
çok zor ama olabilir.

Teknik direktör Igor Tudor’un Feghouli’nin yanı sıra bir kanat oyuncusu daha istemesinin ardından rota Ben Arfa’ya çevrildi. Hafta içinde Fransız yıldızın menaceriyle ilk temas kurulacak, kesenin ağzı sonuna kadar açılacak.

Galatasaray ben arfa için yıllık 3,5 milyon avro vermeyi planlıyor.ben arfanın alternatifi ise konoyplanka ...

fanatik

benim anladıgım snejder takımda kalmayı çok istiyo.o zaman da gereklerini yapacak.ücrette indirime gidecek,hocasına saygıda kusur etmeyecek.yedek kalınca sıkıntı yaratmayacak.
saygida kusur etmeyecek tabi ama ucretini neden indirsin ?
Gomis ile hemen hemen ayni maasi aliyorlar

selcuk lazio haberleri dolasıyor, ne iyi olurdu. biglia'da 20m euro kazanmıslar, selcuk'u alırsalar rahat 4-5m euro ateşlerler :)

bizim yönetimin en büyük hatalarından biri galatasarayda oynamış menajer ahmet bulu ile çalışmıyor olması bu adamın avrupada piyasası var çağır kulübe deki bu eldeki çöpleri sat adam avrupada her kulübe satar bunları ver komisyonu hem sen kazan hem o ..

Sıktı artık ben arfa fegu bilmem be kim geliyosa gelsin bir anca önce takıma adapte olsun.

Galatasaray, geçen sezon West Ham'da kiralık olarak forma giyen Jonathan Calleri'yi gündemine aldı. (beIN SPORTS)

DEWxGw4WsAAeLpA.jpg

bu senede bizden bişey olmaz. sneijder belhanda aynı anda sahada diyelim. ikiside küskün ne kadar verimli olabilecekler. bunların hepsi yönetimin kabahati. ama taraftarda bölünmüş durumda belhandaya yapılanlar çok ahlaksızca, hangi kulübün taraftarı olduğunu bilmeyen kişilerinde yaptığı ahlaksızca küfürler olacak şey değil. sneijderi hepimi seviyoruz ama Galatasarayı her futbolcudan çok daha fazla seviyoruz. çok yanlış işler yapılıyuor malesef çok. ayrıca eğer sneijderin dünkü yazdıkları kendi kafasından yaptığı bir tiyatro çıkarsa ne diyecek bu kişiler merak ediyorum. umarım yönetim bu beceriksizliğini toparlar ama çok zorr

_____________Muslera____________
_Mariano__Koray_Maicon_Linnes
_________Lemina___Tolga_________
__Ben Arfa__Sneijder__Belhanda
_____________Gomis______________

Oha

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt