Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
herkese 4.5 teklif edecegiz kabul edenleri alacagiz anlasilan. :)
capsizlikta doktora yapiyor yonetim

maçlardaki videolarini izliyorum uzun uzun
Adam çok iyi oyun kuruyor pasları olsun oyun görüşü vizyonu olsun
Bu brezilyali salak taraftari takmamak lazim GOD OF ZAGA dedikleri takimin en iyi Maicon satiliyor diye güldüler eglendiler satıldığı gün kulüp binasinin önünde isyan ettiler. Futbola bakış acıları farklı adamların.
Scout ekibine güveniyorum ben istatistikleri, squawka puani falanda iyi, opta istatistikleride iyi. Hayirlisi olur umarim. Bununla birlikte 1 tanede sert os lazim

beIN SPORTS Türkiye‏@beINSPORTS_TR
Ajax, Galatasaray'ın da gündeminde yer alan Kenny Tete'nin transferi için Lyon'la anlaşmaya varıldığını açıkladı.

feghouli için spkya açıklama mı yaptık?kap mı geliyo?mevzu nedir?

maçlardaki videolarini izliyorum uzun uzun
Adam çok iyi oyun kuruyor pasları olsun oyun görüşü vizyonu olsun
Bu brezilyali salak taraftari takmamak lazim GOD OF ZAGA dedikleri takimin en iyi Maicon satiliyor diye güldüler eglendiler satıldığı gün kulüp binasinin önünde isyan ettiler. Futbola bakış acıları farklı adamların.
Scout ekibine güveniyorum ben istatistikleri, squawka puani falanda iyi, opta istatistikleride iyi. Hayirlisi olur umarim. Bununla birlikte 1 tanede sert os lazim

ben geçen izledim.çok begendim.

df45afdebd3466eac1cefd7605d42ef9.jpg

Fit bu sene

ben geçen izledim.çok begendim.
bu gelirse gene agresif bi os lazım ama.
Arao transferi benfe selcuk'un yerine yapılan bi transfer. Potansiyeli olan bi box to box diyebilirim. Top kasma,kesiciliğide fena değil. En son attigim videoda baya belli oluyor ozellikleri zaten

a1df30a1e6aebc2884ab23fc5b2617b7.jpg

10 numara 5 yıldız denemeye deger.

Emre Mor'un menajeri Muzzi Özcan, bugün Fenerbahçeli yöneticilerle bir araya gelecek. [beIN Sports]

Yerli, genç mümkünse 21 yaş ve altı 3 bölgeye adam alsan max 3 mil verirsin niye büyütülüyor kü bu yerli sayı olayı git altınorduya al 3 kişi gel, yabancıda komisyon oranı düşük herhalde paşalar aç kaldı.

Lemina,Asamaoh,İmbulalarda son 3 sene de 2 klup tarafından serbest bırakılmış adama 4.5 mu verecekmişiz. Ne kadar da büyük sürpriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt