Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
asamoah'in karısı
Imbula'nin kulübü
Lemina'nin epl ısrarı..

Kiralik transferler uzun sürer ama nevzatin dedigi gibi oyuncuları kampa alirlar son kez bakarlar falan.. sonra önerirler bircok kulube ona göre gelecek planlamasi yaparlar oyuncuya.
Lemina olabilir diye düşünüyorum matuidi juveye giderse

inşallah olur. genc dinamik bir merkeze ihtiyac hat safhada. merkez tempo yapsa hücum hattı gerisini halleder zaten.

DEXJZaKXUAAu1Hm.png

son iki sezon
semih varken kazanmiş miyiz yav enteresan isler dönüyor..

@Feneriolog

BJK transfer yapmak için FFP sıkıntısı olmayan takımlara komisyon verip kendisinden futbolcu aldırıyor. Kara para aklamanın başka versiyonu.

guzel hesapmış bu,haklılar da...tarafsız yorumlar var.takip edebilirsiniz.

Sneijder konusunda çok ilginç şeyler duydum,15+Alt yapı şeklinde bir kadro düşünülüyormuş,Hayrullah ciddi gündemde.

sneijder mutlu ve umutlu gibi.gidecek gibi davranmıyor.var bi bildigi belli ki.

sneijder gitmeyecek, ona kimse bizden aldığı parayı vermez. ağustos sonuna kadar tek başına çalışacak. kulüp bulamaazsa ki bence bulamayacak eylülde takıma dahil edilir yada sözleşmesi feshedilir. dursunu azıcık tanıyorsam 31 ağustosta sözleşmesi feshedilecektir.

sneijder gitmeyecek, ona kimse bizden aldığı parayı vermez. ağustos sonuna kadar tek başına çalışacak. kulüp bulamaazsa ki bence bulamayacak eylülde takıma dahil edilir yada sözleşmesi feshedilir. dursunu azıcık tanıyorsam 31 ağustosta sözleşmesi feshedilecektir.

Fesih yapılmaz. Sneijder'i satmayı anlarım, maaşını ödemekten kurtulmak için serbest bırakmayı anlarım ama maaşını ödeyerek faydalanmamak diye bir aptallık yapılamaz. Maaşını ödüyorsan tutarsın rotasyonda hiç bişey yapmasan 60'dan sonra sahaya sürersin ortalığı silkeler.

Semih varken kazandigimiz mac olayi yaninda ujfa filan varken de dahildir.yani takimin en iyi oldugu donem son 3 yila bakmak lazim semihte

Fesih yapılmaz. Sneijder'i satmayı anlarım, maaşını ödemekten kurtulmak için serbest bırakmayı anlarım ama maaşını ödeyerek faydalanmamak diye bir aptallık yapılamaz. Maaşını ödüyorsan tutarsın rotasyonda hiç bişey yapmasan 60'dan sonra sahaya sürersin ortalığı silkeler.
doğrusuda o zaten. ama iş inada binebilir. dursunun zerkası konusunda hepimiz hemfikiriz sanırım. umarım sneijderden faydalanma yolu bulunur yoksa zararı kulüp görecek.

Sneijder gitmek istemiyorsa gönderemezler, fesih falan pahali isler.
Kadro disi birakirlarsa kadro içinde sıkıntı cikar
Hatta Belhanda'ya tepki yığar baya, yönetim istifa vs saymiyorum bile.

Kaderabek'in menajeri Viktor Kolar : Galatasaray, Hoffeinheim'a 6M€ teklif etti. Hoffenheim, bu tekliften tatmin olmuş gibi görünüyor...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt