Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Peki Bizim scout ekibimiz bu dünyanin Tek scout ekibi degildir. Bu adami Bu yaslarina kadar Niye Kimse getirmemis avrupaya. Bizim fayda saglayacagini Nerden anlayabiliriz. Havaya para saçacak durumda degiliz. Mesela Delaney gibi isimlere yönelmek daha mantikli. Delaney bremene kaptirmasaydik Cok büyük bir scout hamlesi olurdu. Scout transferi Böyle birsey iste.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
roma ilgilenmis daha bu sezon renktas

Peki Bizim scout ekibimiz bu dünyanin Tek scout ekibi degildir. Bu adami Bu yaslarina kadar Niye Kimse getirmemis avrupaya. Bizim fayda saglayacagini Nerden anlayabiliriz. Havaya para saçacak durumda degiliz. Mesela Delaney gibi isimlere yönelmek daha mantikli. Delaney bremene kaptirmasaydik Cok büyük bir scout hamlesi olurdu. Scout transferi Böyle birsey iste.

Bu cevabini bekliyordun klasik GSCForum da ilk yazilan cevap scout transferi denildiginde. Peki soru, sence scout transfer nedir ve nasil olmalidir? 22-23 yasina gelince ve Porto almayinca yetersiz mi oluyor? Kusura bakmada boyle kafa yapisi olmaz ya. Sabah sabah sinirlendim yine :D

çok sevdiğim oyunculardan birisi kendisi
Bana göre dünyanin en iyi orta sahasi konusunda ilk üce girer, ben sahsen birinci siraya koyarim.
Ben bu kadar adi sani fazla duyulmayip, bir oyuna bu kadar cok etki eden baska bir orta saha oyuncusu görmedim.
Istedigi gibi yönetiyor maci, hizlandiriyor, yavaslatiyor, yönüne istedigi gibi degistiriyor.

Biraz hava almam lazim . :pride: Bazen niye yaziyorum diyorum kendimce.

Galatasaray, sağ bek Mariano transferini bitirmeye çok yakın. [Di Marzio]

Sevilla, Kolombiya'lı Luis Muriel'i transfer etti. İspanya'da ki AB dışı 3 yabancı kuralı Mariano transferini kolaylaştıran etken olabilir.

bence de bu yüzden marianoyu aldık.dün footmercato da bunu yazdı.

Bana göre dünyanin en iyi orta sahasi konusunda ilk üce girer, ben sahsen birinci siraya koyarim.
Ben bu kadar adi sani fazla duyulmayip, bir oyuna bu kadar cok etki eden baska bir orta saha oyuncusu görmedim.
Istedigi gibi yönetiyor maci, hizlandiriyor, yavaslatiyor, yönüne istedigi gibi degistiriyor.
Lampard'i çok seviyorum ben ortasaha olarak, Pirlo'da dahil.

Kroos'ta çok zeki, ince ince oyunu dokuyan,okuyan bi oyuncu. Bayern'deyken daha fazla seviyordum ama... Real'de,Barça'da oynayan oyuncular gözümden düşüyor benim :D

Ama dediğin gibi kendisi world class, Zidane ile baya baya gelişti bu sezon

Sevilla, Kolombiya'lı Luis Muriel'i transfer etti. İspanya'da ki AB dışı 3 yabancı kuralı Mariano transferini kolaylaştıran etken olabilir.

bence de bu yüzden marianoyu aldık.dün footmercato da bunu yazdı.
corchia transferleri için sponsor olacağiz işte
Bence olur mariano
Sonunda tempolu, dikine gidebilen, orta açabilen bi bekimiz olmuş olur.

Bu cevabini bekliyordun klasik GSCForum da ilk yazilan cevap scout transferi denildiginde. Peki soru, sence scout transfer nedir ve nasil olmalidir? 22-23 yasina gelince ve Porto almayinca yetersiz mi oluyor? Kusura bakmada boyle kafa yapisi olmaz ya. Sabah sabah sinirlendim yine :D

Scout transferi nedir. Belirli bir oyun felsefen olur. O felsefeye göre dünyanin her tarafindan oyuncu seçersin. Senin takimina maksimum katki saglayacak oyuncuyu alirsin. Mesela eziklerde çok yapildi bu hata. En son örnek Souza transferi.

3 yıllık sözleşme diyolar mariano için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt