Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
eray, ismail
ahmet, serdar, koray
tolga, selçuk, yasin,emrah
eren
ile 10 yerli ediyor. ozan, recep falan 4 tanede altyapıdan yerli koyduk mu kadroya yetiyor bence. boşuna yerliye para vermeyelim.
Yedek kaleci alacaklar kesin. Diger 3 isim de senin dedigin gibi alt yapidan gelen oyuncular ile doldurulsun. Eger bir anadolu takimindan transfer yapilacaksa, bu elindeki genc oyunculardan daha iyi oyuncular oldugu icin yapilmali. Yoksa onlarin onunu kesmek mantikli degil.

Tudor'un artık çıkıp konuşması lazım. 20 gündür kamp var tek kelime konuşmadı. Galatasaray hocasının medya bilgilendirme konusunda da cevval olması lazım. Yönetim malesef bunu akıl edecek durumda değil.

şu yerli meselesini takmayın ya.u17den 7 oyuncu a takımda.koray-serdar-yasin,selçuk,tolga var.yerli kaleci de gelecek.daha u 19daki milli futbolcular katılacak a takıma.zaten 2 yerli transferi gundemde.biri yerli kaleci biri de genç bi scout transferi oalcak büyük ihtimal.

mariano gelebilecek en iyi sağbeklerden.3.4. tercih olma ihtimali var mı sence?strinic napolinin gholamdan sonraki solbeki.araoyu da roma istiyo.

Mariano ne Iyi ne kötü,ilginc bir stili var hep ayni tempoda.Arao Selcuk'un bir tik üstü.Ne bilim su gönül Lemina gibi olmadi Asamoah gibi su basaksehirdeki yerden bitmeye eze eze haddini bildirecek birini istiyor.
Strinic cöp oglu cöp.Milli takimda birkac mac oynamisligi bu gercegi degistirmez

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Hahaha bu Senol da iyice zivanadan cikti son 2 yilda :asd:

serdar
koray
ahmet
selçuk
tolga
yasin
ozan
atalay
recep
abdulsamed
yunus
melih gökçimen
ramazan emirhan civelek
yerli kaleci
scout transfer

sorun yok.

roma arao'yu alacakti sanirim 4-5e daha sonra Gonalons olunca vazgeçmişlerdir.
Iyi topçudur yani

Şenol Güneş: "Ben yönetime hiçbir zaman şu oyuncuyu alın demedim"

allah allah yav ben mi dedim acab al diye

Şenol Güneş: "Trabzonspor, Yusuf Erdoğan'ı neden bırakıyor anlamıyorum. Eğer bırakırlarsa ilgilenebiliriz. Yetenekli oyuncu."

Garip bi adam

Mariano ne Iyi ne kötü,ilginc bir stili var hep ayni tempoda.Arao Selcuk'un bir tik üstü.Ne bilim su gönül Lemina gibi olmadi Asamoah gibi su basaksehirdeki yerden bitmeye eze eze haddini bildirecek birini istiyor.
Strinic cöp oglu cöp.Milli takimda birkac mac oynamisligi bu gercegi degistirmez

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

mariano avrupadaki en iyi sağbeklerden biri.arao da genç ve yetenekli.strinic euro 2016nın en iyi solbeklerinden biriydi.yerine daha iyisi gelsin isterim.ama imbula ve lemina aynı anda zor.sadece biri gelir.

Strinic degilde bize kulübünde devamli oynamış biri lazim formda olan veya iyi olup piyasasi düşen/ sozlesme bitimine 1 sene kalmis birisi falan

Düşünsenize,

Feghouli geliyor.
Sneijder kalıyor.
Selçuk gidiyor.
Cenk gidiyor.
Mariano geliyor.
Vainqueur geliyor.
Imbula geliyor.
Bir yerli kaleci, bir scout transferi yapılıyor.

UEFA'yı bir daha almak hayal olmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt