Alper Yılmazlar
Berlin Panteri
- 21 Nisan 2013
- 45.688
- 15.628
- 2.108
Aspor'da sneijder portresi var izlemenizi tavsiye ederim ?
TapaTalK
TapaTalK
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bir forvet transferi daha yapilacakmis ki bunu unutursak mallik etmis oluruz. Merak ediyorum kimi dusunuyorlar forvet icin. Soyle biraz hareketli Necat Ates tarzindan bir oyuncu olsa keske.
Jonathan Calleri. Dün Aşkın Ateş yine dedi.Bir forvet transferi daha yapilacakmis ki bunu unutursak mallik etmis oluruz. Merak ediyorum kimi dusunuyorlar forvet icin. Soyle biraz hareketli Necat Ates tarzindan bir oyuncu olsa keske.
Lütfen gece cünüp yatip böyle olmayacak hayaller kurmayalimDüşünsenize,
Feghouli geliyor.
Sneijder kalıyor.
Selçuk gidiyor.
Cenk gidiyor.
Mariano geliyor.
Vainqueur geliyor.
Imbula geliyor.
Bir yerli kaleci, bir scout transferi yapılıyor.
UEFA'yı bir daha almak hayal olmaz.
Çöp soe olmaya doğru gidiyorlar![]()
2012-2013 sezonunda 23,5 ile ligin en genç 4.takımı olan Beşiktaş, şu anda Avrupa'nın 10 büyük liginde 180 takım arasında en yaşlı 2.takım. https://twitter.com/tanerkrmn/status/884363144755367936/photo/1
Onlarda bilmiyor. Talisca kampa gelirse aldıklarını öğreneceklerbunlar Taliscayi alabildimi simdi?
Bazen ofsayt'da olmasina ragmen hakemler kaciriyordu, gol sayiliyordu, simdi video hakem ile hic cekilmez.![]()
TapaTalK
Pahali + kriterlere uymuyor.![]()
TapaTalK
bunlarin kampi ne zaman basliyor peki?Onlarda bilmiyor. Talisca kampa gelirse aldıklarını öğrenecekler
F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Evet o olabilir belki baskalarini da takip ederlerdir. Soyle Guney Amerikali olma olasiligi yuksek bence.Jonathan Calleri. Dün Aşkın Ateş yine dedi.
F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kampları başladı biliyorum ama talisca yok ortalıktabunlarin kampi ne zaman basliyor peki?
Bir forvet transferi daha yapilacakmis ki bunu unutursak mallik etmis oluruz. Merak ediyorum kimi dusunuyorlar forvet icin. Soyle biraz hareketli Necat Ates tarzindan bir oyuncu olsa keske.
Malesef batiyoruzVolkan Şen 6.500.000 €'ya alınıp bedavaya gönderildi.
![]()
![]()
2012-2013 sezonunda 23,5 ile ligin en genç 4.takımı olan Beşiktaş, şu anda Avrupa'nın 10 büyük liginde 180 takım arasında en yaşlı 2.takım. https://twitter.com/tanerkrmn/status/884363144755367936/photo/1
Volkan Şen 6.500.000 €'ya alınıp bedavaya gönderildi.
![]()