- 12 Haziran 2013
- 9.916
- 6.002
- 1.843
![]()
Sneijderrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Yine göbekli sneijder degil mi @yalakacibasın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
![]()
![]()
sana kalsa medyada gecen her isim uçakta istanbula her an inebilir sergencim biraz gercekci olsana göre bütün transferler yattı abi![]()
![]()
100 milyon mu verelim.sana kalsa medyada gecen her isim uçakta istanbula her an inebilir sergencim biraz gercekci ol
feghouli yalan oldugu belli iste
mariano'da oyle gozukuyor acikcasi 4 milyon euro onermisiz kicimla gulerim buna
Göbekli portakal bumuydu![]()
Bence masallahi var, Dursun bunu Kurban da keser, havalar iyi olursa yine mangal partisi verir.Yine göbekli sneijder degil mi @yalakacibasın
Şenol Güneş: Yeni sezonda adalet istiyorum, özgürlük istiyorum, devrim istiyorum, milliyetçilik istiyorum, sevgi ve saygı istiyorum!
Ne icmis la bu
ben fazla yakın olanlara geldi gözüyle bakıyorum.fegholide sorun yok deniyor.di marzio mariano bitmek üzere diyor.ne diyim ,seni umutsuzlugunla başbaşa bırakıyorumsana kalsa medyada gecen her isim uçakta istanbula her an inebilir sergencim biraz gercekci ol
feghouli yalan oldugu belli iste
mariano'da oyle gozukuyor acikcasi 4 milyon euro onermisiz kicimla gulerim buna
lan bu kulup bir sagbeke ne zaman yillik 4 milyon euro maas vermis dalgami geciyon
di marzio kim anamben fazla yakın olanlara geldi gözüyle bakıyorum.fegholide sorun yok deniyor.di marzio mariano bitmek üzere diyor.ne diyim ,seni umutsuzlugunla başbaşa bırakıyorum![]()
Maaş mı o iyi bak bonservis totonuzla okumayın herşeyilan bu kulup bir sagbeke ne zaman yillik 4 milyon euro maas vermis dalgami geciyon
dunyadaki en iyi haber kaynaklarındandi marzio kim anam
Ulan Vasfiİlk geldiğinde girdiği sağlık kontrolü bu
http://www.aktuel.com.tr/spor/2013/01/22/sneijdere-doktor-kontolu
İlk geldiğinde girdiği sağlık kontrolü bu
http://www.aktuel.com.tr/spor/2013/01/22/sneijdere-doktor-kontolu
bencede almak farz da lemina genç çocuk o yüzden gelmesi pek ihtimal dahilinde değildi
Belhanda : Heyecan verici bir sezona hazırım. #Galatasaray (Instagram)