Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şuan 5+0+3 yerli sınırı olsa efsane kadromuz olurdu :)

.................. Muslera..............
Tarık.. Maicon.. Serdar.. Carole
............ Tolga.. Selçuk...........
.. Sinan.... Belhanda.. Yasin..
.................. Gomis................
Şaka gibi yedektede yabancı yok bide :)

DEXp-3IXgAEm6XY.jpg

36 yaşındaki Daniel Güiza, İspanya 3. Lig ekiplerinden Atletico Sanluqueno'yla 1 yıllık sözleşme imzaladı.

raskolnikov'a hiç ama hiç güvenmiyorum yasin de gidecek demiş ama pek ihtimal vermiyorum

tudor juve'de ne gördüyse o teknik adamlar ne yaptiysa onu yapıyor işte ekol olarak onu almış. Conte costa'yi sildi, mou bircok ismi sildi bundan önce bu işler böyle.. şart. Duygusal bakmayalim :) çok ön yargılıyiz
onlarla biz bir miyiz?adamlar gidenin yerini şak diye doldurur.sınırsız bütçe ve sınırsız marketleri var.Şinoyu oynatmazsa ve o da gitmiyorum derse 4.5 milyon euro girecek.

lan bunlar ciddi ciddi sol bek transferi yapmamaktan mı bahsediyorlar.ekmek gibin su gibin muhtaciz loo sol beke.

karöl+linnes al birini vur öbürüne.2 sini toplasan yarım adam etmez manyak herifler ya

onlarla biz bir miyiz?adamlar gidenin yerini şak diye doldurur.sınırsız bütçe ve sınırsız marketleri var.Şinoyu oynatmazsa ve o da gitmiyorum derse 4.5 milyon euro girecek.
şino için demedim şino ile yönetim arasinda problem olduğunu düşünüyorum ben Tudor'un değil.
Gecen sezondan beri yollamaya çalışıyorlar çünkü
Ben cavanda icin falan dedim

raskolnikov = troll

di marzio = duyumcularin krali

Ahmet Bulut Yasin'e de bir takım bulsa keşke Cenk gibi.....Ömer Ali Şahiner'i alırız böylece

lan bunlar ciddi ciddi sol bek transferi yapmamaktan mı bahsediyorlar.ekmek gibin su gibin muhtaciz loo sol beke.

karöl+linnes al birini vur öbürüne.2 sini toplasan yarım adam etmez manyak herifler ya

strinic gelecek büyük ihtimal.napoli romadan ruiyi aldı solbeke

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt